ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

ΙΣΑ για Πολάκη: Αποκάλυψε το πραγματικό σχέδιο για την Υγεία των Ελλήνων

Το πραγματικό κυβερνητικό σχέδιο για την υγεία των Ελλήνων, αποκαλύφθηκε στην προχθεσινή ομιλία του κ. Πολάκη στο Μαρούσι, κατά την παρουσίαση του παράλληλου προγράμματος της Κυβέρνησης για τον τομέα της υγείας, υποστηρίζει ο ΙΣΑ σε ανακοίνωσή του.

ΙΣΑ για Πολάκη: Αποκάλυψε το πραγματικό σχέδιο για την Υγεία των Ελλήνων

«Θα χώσουμε κάτω από τη γη, όλους όσους διαφωνούν μαζί μας».

«Και για να μας χώσουν ακόμη πιο εύκολα κάτω από τη γη –συνεχίζει ο ΙΣΑ- φρόντισαν με την πολιτική τους το προηγούμενο διάστημα:

- Να έχουν χάσει το φετινό χειμώνα τη ζωή τους δεκάδες συνάνθρωποί μας από την γρίπη, εξαιτίας της ανυπαρξίας πολιτικής προληπτικού εμβολιασμού και ενημέρωσης του πληθυσμού.

- Να χάνονται καθημερινά ανθρώπινες ζωές εξαιτίας των δεκάδων κλειστών κρεβατιών στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας , λόγω της έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού.

- Να ταλαιπωρούνται σε ημερήσια βάση χιλιάδες ασθενείς που προσέρχονται στα κρατικά νοσοκομεία , εξαιτίας των μεγάλων ελλείψεων σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό .

- Να περιμένουν μήνες οι καρκινοπαθείς σε λίστες αναμονής- ντροπής, για να λάβουν την απαραίτητη για τη ζωή τους θεραπεία και φαρμακευτική αγωγή.»

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών έχει στο πρόσφατο παρελθόν επισημάνει την ανεπάρκεια της σημερινής πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και επισημαίνει χαρακτηριστικά:

«Μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του κ. Πολάκη και την κάλυψη που του παρείχε στη Βουλή ο προϊστάμενος Υπουργός του, δυστυχώς αποδεικνύεται ότι δεν είναι μόνον ανεπαρκείς, αλλά στερούνται και του κατάλληλου ήθους για να παραμείνουν κι άλλο στη θέση αυτή.

Αποδεικνύουν με τη συμπεριφορά τους ότι το κύριο πρόβλημα της χώρας μας σήμερα δεν είναι η οικονομική κρίση, αλλά η κρίση αξιών.

Στην Πατρίδα μας, στον επιστημονικό – ιατρικό κόσμο της χώρας αλλά και στους πολίτες αξίζει μια καλύτερη ηγεσία στο Υπουργείο Υγείας», καταλήγει.