ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

ΙΣΑ: Δεν έχουμε πολιτική ταυτότητα - Τι λέει ο Σύλλογος για την υπόθεση Σαλμά

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών δεν έχει πολιτική ταυτότητα, ενεργεί με γνώμονα τη νομιμότητα και τους σκοπούς του μόνο, τονίζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας, με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα στον τύπο που αναφέρονται στη διαμάχη του κ. Πολάκη με τον κ. Σαλμά και «που ατυχώς», όπως αναφέρει ο Σύλλογος, «προσπαθούν να εμπλέξουν τον ΙΣΑ».

ΙΣΑ: Δεν έχουμε πολιτική ταυτότητα - Τι λέει ο Σύλλογος για την υπόθεση Σαλμά

Κατηγορηματικά δηλώνουμε, τονίζει ο ΙΣΑ, ότι οι άδειες που χορηγήθηκαν από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών για το συγκεκριμένο φορέα (αρχική και τροποποίηση αυτής) εκδόθηκαν σύμφωνα με το σχετικό κανονιστικό πλαίσια, τη γνωμοδότηση της Ολομέλειας του ΚΕΣΥ που εκδόθηκε την 2.12.2014, όπως αυτή συμπληρώθηκε στη συνέχεια με απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής του της 6.4.2015 (σχετ. 1), συμμορφούμενοι σε κάθε στάδιο της διαδικασίας με τις υποδείξεις της αρμόδιας διεύθυνσης του Υπουργείου Υγείας και του ίδιου του τότε Υπουργού Υγείας Π. Κουρουμπλή (σχετ. 2).

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών δεν έχει πολιτική ταυτότητα, ενεργεί με γνώμονα τη νομιμότητα και τους σκοπούς του μόνο, καταλήγει ο ΙΣΑ σε ανακοίνωσή του την Τετάρτη.