ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Οικονόμου για νοσ. Ζακύνθου: Η υγεία είναι πάνω από κομματικές φιέστες & πανηγύρια

Η Υγεία είναι πάνω από κομματικές φιέστες και “πανηγύρια",  σχολιάζει ο Τομεάρχης Υγείας της Ν. Δημοκρατίας και βουλευτής Επικρατείας Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή την σημερινή επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, στο νοσοκομείο Ζακύνθου. Ο βουλευτής δε, στηλιτεύει το γεγονός λειτουργίας των χειρουργείων, την ώρα μάλιστα που δεν έχει ακόμα εκδοθεί το πόρισμα για τα αίτια θανάτου της γυναίκας που έχασε την ζωή της πριν από τρεις μήνες. 

Οικονόμου για νοσ. Ζακύνθου: Η υγεία είναι πάνω από κομματικές φιέστες & πανηγύρια

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Οικονόμου έχει ως εξής:

«Καθημερινά είναι, πλέον, τα φαινόμενα εκφυλισμού, στον οποίο οδηγεί τη δημόσια Υγεία η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Η επιλογή του Υπουργείου Υγείας να ανοίξει τα χειρουργεία του Νοσοκομείου Ζακύνθου πριν ακόμα εκδοθεί το πόρισμα για τα αίτια θανάτου της γυναίκας το Δεκέμβριο του 2016, προκαλεί εύλογα ερωτηματικά.

Ελπίζουμε η κίνηση αυτή να μην συνδέεται με την σημερινή επίσκεψη του Υπουργού Αναπληρωτή στο νησί, ο οποίος θυμήθηκε να επισκεφτεί τη Ζάκυνθο, σχεδόν τρεις μήνες μετά το δραματικό γεγονός.

Εάν ισχύει πάντως η καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ ότι τα δύο γεγονότα τελικώς συνδέονται, κάποιοι θα πρέπει να απολογηθούν.

Εμείς από την πρώτη στιγμή επισκεφθήκαμε το Νοσοκομείο του νησιού και φέραμε το μεγάλο αυτό ζήτημα στη Βουλή. Η Υγεία είναι πάνω από κομματικές φιέστες και “πανηγύρια". Ελπίζουμε η εσπευσμένη επαναλειτουργία των χειρουργείων στο Νοσοκομείο Ζακύνθου να μην έχει αρνητικές συνέπειες στους ασθενείς».

Διαβάστε ακόμη:

ΠΟΕΔΗΝ: Ανοίγουν άρον άρον τα χειρουργεία στο νοσ. Ζακύνθου λόγω της επίσκεψης Πολάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ