ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

Μπαργιώτας: Ο Πολάκης διορίζει τους φίλους του στο νοσ. Σαντορίνης με παχυλές αποδοχές

Μπαργιώτας: Ο Πολάκης διορίζει τους φίλους του στο νοσ. Σαντορίνης με παχυλές αποδοχές

Σκληρή κριτική στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, ασκεί ο Κώστας Μπαργιώτας, Βουλευτής Λάρισας με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη Υπεύθυνος του τομέα Υγείας, αναφορικά με το νοσοκομείο Σαντορίνης και δη τους παχυλούς μισθούς που δίνει στους φίλους του, σύμφωνα με τον βουλευτή.

«Παύλο, πάθαμε λάστιχο», τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Μπαργιώτας και αναφέρεται καρέ καρέ στην υπόθεση του νοσοκομείου Σαντορίνης, το οποίο είναι γεγονός, από την ώρα της λειτουργίας του, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Αναλυτικά η δήλωση του βουλευτή, έχει ως εξής:

«Κάποτε ήταν ένα νοσοκομείο. Μοντέρνο, σύγχρονο πλήρως εξοπλισμένο και κλειστό. Στη Σαντορίνη. Την ίδια εποχή, η αριστερή αντιπολίτευση έχυνε αίμα, για να παραμείνει κλειστό. Όχι στην ιδιωτικοποίηση, όχι στη λειτουργία υπό την ΑΕΜΥ (ΑΕ του Δημοσίου) όχι, όχι, όχι.

Την ίδια εποχή - και μέχρι σήμερα - ο κ. Πολάκης, καταληψίας του Υπουργείου Υγείας τότε, Αναπληρωτής Υπουργός σήμερα, καταγγέλλει όλους τους άλλους για διαφθορά και κακοδιαχείριση.

Η ΑΕΜΥ, στο μεταξύ, άνοιξε το νοσοκομείο με την υπογραφή του κ. Πολάκη, που πανηγυρίζει σήμερα για την ελλειμματική του λειτουργία. Σήμερα μαθαίνουμε πως ο κ. Πολάκης διορίζει τους φίλους του με εξοργιστικά υψηλές αποδοχές. Το ότι ο κ. Πολάκης δεν μπορεί να αντιληφθεί τον διαχωρισμό των εξουσιών στη Δημοκρατία, το ξέρουμε. Το ότι δεν αντιλαμβάνεται την έννοια της αξιοκρατίας, το έχουμε καταλάβει. Το ότι δεν μπορεί να διαχωρίσει το Υπουργείο από το σπίτι, την οικογένεια και τους κολλητούς του, το μαθαίνουμε τώρα. Παύλο, πάθαμε λάστιχο…»

Διαβάστε ακόμη:

 Άστεγοι» γιατροί και νοσηλευτές στη Σαντορίνη – Ποιο είναι το σχέδιο του υπουργείου Υγείας

ΑΕΜΥ ΑΕ: Διευκρινήσεις για το υγειονομικό αεροσκάφος του Ιδρύματος Νομικού

 

Νοσ. Σαντορίνης: Απέκτησε νέα διοίκηση

Νοσ. Σαντορίνης: Πόλεμος ΠΟΕΔΗΝ, ΑΕΜΥ - Είναι ιδιωτικό η μεν, αφήστε να φέρει έσοδα η δε

Νοσ. Σαντορίνης: Πρωταρχικό μας μέλημα η κάλυψη & η ιδιωτικότητα των περιστατικών

Links

BEST OF NETWORK

Ρωτήστε τον γιατρό

PlusQueen