ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Η νέα μόδα στην καταπολέμηση του στρες

Ονομάζεται Αναπνοήπου Μεταμορφώνει και έχει κατακλύσει το Χόλυγουντ. Βοηθά στην καταπολέμηση τουστρες και του άγχους μέσω της σωστής διαχείρισης της αναπνοής και ήδη πολλοίδιάσημοι δηλώνουν πως τους έχει βοηθήσει.
Η νέα μόδα στην καταπολέμηση του στρες

Ονομάζεται
Αναπνοήπου Μεταμορφώνει
και έχει κατακλύσει το Χόλυγουντ. Βοηθά στην καταπολέμηση τουστρες και του άγχους μέσω της σωστής διαχείρισης της αναπνοής και ήδη πολλοίδιάσημοι δηλώνουν πως τους έχει βοηθήσει.







Ο έλεγχος της αναπνοήςεφαρμόζεται συχνά με στόχο τη χαλάρωση. Ερευνητές από την Ιατρική Σχολή τουΧάρβαρντ υποστηρίζουν ότι αυτό βοηθά στην καλύτερη συγκέντρωση και αποτρέπει τηδιάσπαση της προσοχής λόγω αρνητικών σκέψεων και συναισθημάτων που μπορεί ναδιαταράξουν την ηρεμία του ατόμου.







Υπάρχουν περίπου2.000 άτομα σε όλον τον κόσμο που εφαρμόζουν επαγγελματικά τη νέα πρακτική.Υποστηρίζουν ότι βοηθά στην καταπολέμηση διαταραχών του ύπνου, στηναντιμετώπιση προβλημάτων βάρους και στην αυξημένη ενέργεια.





Ο «γκουρού της αναπνοής» Άλαν Ντόλαν είναι ένας απότους 27 ειδικούς που εφαρμόζουν την τεχνική Transformational Breath στηΒρετανία και δηλώνει πως «βοηθά να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τις δυνατότητες τηςαναπνοής μας έτσι ώστε να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο σωματικής,συναισθηματικής και ψυχικής ευεξίας.»