ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Διάσημες κυρίες που πάσχουν από αγχώδεις διαταραχές

Είναι πλούσιες και πετυχημένες και απολαμβάνουν την αναγνωρισιμότητα και την αγάπη του κόσμου. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι μένουν ανεπηρέαστες από τις καθημερινές πιέσεις και το στρες.

Διάσημες κυρίες που πάσχουν από αγχώδεις διαταραχές

Πολλές φορές η εικόνες που βλέπουμε στα Μέσα δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματική μάχη που δίνουν στη ζωή τους. Οι παρακάτω κυρίες όμως αντιμετωπίζουν καθημερινά το φόβο και την καταπόνηση του χρόνιου άγχους.

1. Μπάρμπρα Στράιζαντ

1barb


Έχει παραδεχθεί πως αντιμετωπίζει φοβίες και τρομερό στρες πριν ανέβει στη σκηνή. Σε συνέντευξη που έδωσε το 2006 στην Όπρα Γουίνφρεϊ δήλωσε πως πολλές φορές λαμβάνει αγχολυτικά πριν από τις εμφανίσεις της.

2. Κιμ Μπέισινγκερ

2barb


Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει δώσει μάχη με τις αγχώδεις διαταραχές καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας της και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή ώστε να διαχειριστεί τις συχνές κρίσεις πανικού. Σε συνέντευξή της που δημοσιεύθηκε πέρυσι στο περιοδικό People, δήλωσε επίσης πως έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν και την αγοραφοβία.

3. Έμμα Στόουν

3barb


Η νεαρή ηθοποιός δήλωσε στη Vogue πως στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει σοβαρές κρίσεις πανικού. Κατάφερε όμως να διαχειριστεί το άγχος της με τη βοήθεια ψυχοθεραπείας.

4. Γούπι Γκόλντμπεργκ

4barb


Η δημοφιλής κωμικός αντιμετωπίζει έντονη φοβία για τα αεροπλάνα. Αντιμετώπισε το άγχος της με τη βοήθεια ψυχοθεραπείας.

Διαβάστε επίσης:

Οι διάσημοι του Χόλυγουντ με διαβήτη
Διάσημα πρόσωπα που ζουν με χρόνιο πόνο
Διάσημα πρόσωπα που πάσχουν από διαταραχές του θυρεοειδούς
Οι celebrities με το... κόκκινο πρόσωπο
Διάσημα πρόσωπα που πάσχουν από ψυχική νόσο