ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

ΗAPPINESS LABS: Και όμως η ευτυχία διδάσκεται....

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι θλιβερή και ίσως δεν γνωρίζετε, αλλά είναι αλήθεια, ότι η ευτυχία και η ηρεμία μαθαίνονται και μπορούμε να τις κατακτήσουμε.

ΗAPPINESS LABS: Και όμως η ευτυχία διδάσκεται....

Τα ΗAPPINESS LΑBS είναι μια δράση η οποία σε παγκόσμιο επίπεδο έχει ως αποστολή να μάθει τους ανθρώπους πως να ζουν πιο ευτυχισμένοι. Ίσως αναρωτηθείτε μαθαίνετε η ευτυχία; Σύμφωνα με πρόσφατες επιστημονικές έρευνες, η ευτυχία μαθαίνεται γιατί σχετίζεται περισσότερο με τον τρόπο που ζούμε τη ζωή μας παρά με τα υλικά αγαθά που έχουμε.

Στόχος των ΗAPPINESS LABS τα οποία ξεκινούν 1η Οκτώβρη είναι να μας εκπαιδεύσουν στον θετικό τρόπο σκέψης έτσι ώστε να γίνουμε ψυχικά ανθεκτικοί και να καταπολεμήσουμε τις δυσκολίες που βιώνουμε σε καθημερινή βάση. Στη διάρκεια των συναντήσεων οι οποίες είναι κάθε δεκαπενθήμερο και διαρκούν ένα δίωρο παρουσιάζονταi όλες οι νέες επιστημονικές προσεγγίσεις γύρω από την ευτυχία ενώ συγχρόνως οι συμμετέχοντες θέτουν σε εφαρμογή το δικό τους προσωπικό πλάνο ευτυχίας.

Tα ΗAPPINESS LΑBS ξεκινούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Kοινωνιολόγο, Coach & Mentor, Δώρα Φούντα. Αξίζει να αναφερθεί ότι τα ΗAPPINESS LΑBS έχουν κοινή θεματολογία παγκοσμίως. Θα ακολουθήσετε λοιπόν σε αυτή την παγκόσμια κίνηση δεξιοτήτων ζωής;

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων απαραίτητη η προκράτηση. Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. στο 210 6141378 & 6973747236.

www.fountacoach.com

www.facebook.com/dfounta

Founta

Διαβάστε ακόμη:

Σχέσεις: Ανακαλύψτε το μυστικό της ευτυχίας....

Ο ρόλος του γονιού με την βοήθεια των «ειδικών»

Δεσμευθείτε και μην εγκαταλείπετε τους στόχους σας εφέτος

Τεστ με εικόνες: Έχετε προδιάθεση στην ευτυχία;