ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Ένα σεμινάριο δυναμικής γιόγκα και τάντρα που θα σας μείνει αξέχαστο

Ο Godfrey Devereux διδάσκει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, 27-28-29 Νοεμβρίου ένα από τα σημαντικότερα σεμινάρια γιόγκα της χρονιάς.

Ένα σεμινάριο δυναμικής γιόγκα και τάντρα που θα σας μείνει αξέχαστο

Συγκεκριμένα, το Urban Yoga Center έχει την τιμή να φιλοξενεί τον Godfrey Devereux σε ένα 3ήμερο σεμινάριο γιόγκα, 27, 28 και 29 Νοεμβρίου 2015, με τίτλο : Dynamic Yoga & Tantra workshop.

Είναι η πρώτη φορά που ο Godfrey επισκέπτεται την Ελλάδα για να διδάξει, μετά από 40 χρόνια εμπειρίας στην παράδοση της γιόγκα. Θα μας ταξιδέψει μέσα από asanas, διαλογισμό και φιλοσοφία, στις ταντρικές ρίζες της γιόγκα, έτσι ώστε να θυμηθούμε ότι το σώμα είναι προέκταση και έκφραση της φύσης.

Θα δούμε την διαλογιστική πλευρά των asanas και θα εμβαθύνουμε στις δυσκολίες και τα εμπόδια που συναντάμε στο μονοπάτι του διαλογισμού.
O Godfrey μεταφέρει μια ξεχωριστή δυναμική μέσα από τον ρυθμό της φωνής του και υποσχόμαστε ότι θα σας μεταφέρει σε μια υπέροχη ξεχασμένη διάσταση του εαυτού σας.

Ένας σπάνιος δάσκαλος και μια μοναδική ευκαιρία για να τον γνωρίσετε και να έχετε μια ξεχωριστή εμπειρία.

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό για όλα τα επίπεδα.

Urban Yoga Center: Λευκάδος 10 (παράλληλα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης), Βούλα

Αναλυτικά πληροφορίες για το πρόγραμμα του τριημέρου μπορείτε να βρείτε στο http://www.urbanyoga.gr/events/dynamic-yoga-tantra-workshop-with-godfrey-devereux

Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να καλέσετε στο 2130253946 ή μέσω email στο info@urbanyoga.gr.

Διαβάστε ακόμη:

Οι 8 στάσεις γιόγκα για εγγυημένο... οργασμό! (βίντεο)

Ανακαλύψτε τα μεγάλα οφέλη της γιόγκα γέλιου!