ΥΓΕΙΑ

Hexalen Spray: Η σίγουρη και αποτελεσματική λύση όταν μας «γρατζουνά» ο λαιμός

Χειμώνας.... Χαμηλές θερμοκρασίες και έντονα καιρικά φαινόμενα. Παρόλα αυτά εμείς αγαπάμε τον χειμώνα και ανυπομονούμε να έρθει για να αποδράσουμε τα Σαββατοκύριακα, να παίξουμε στο χιόνι, να περπατήσουμε σε ορεινά μονοπάτια και να κάνουμε βόλτες με τα πρώτα κρύα στην εξοχή!Όταν όμως ο υδράργυρος πέφτει αρκετά, πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις πρώτες ιώσεις που αρχίζουν να μας ταλαιπωρούν;

Hexalen Spray: Η σίγουρη και αποτελεσματική λύση όταν μας «γρατζουνά» ο λαιμός

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από την πρώτη στιγμή που αρχίζει να μας «γρατζουνά» ο λαιμός μας! Γιατί ο πονόλαιμος μπορεί να είναι μια συχνή και έντονη ενόχληση η οποία μας περιορίζει και δυσκολεύει στις καθημερινές μας δραστηριότητες. Ταλαιπωρεί το 50% του πληθυσμού τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο και δημιουργεί ανασφάλεια σχετικά με την επιδείνωση των συμπτωμάτων.

To Hexalen® Spray είναι η αποτελεσματική και αξιόπιστη λύση που χρειαζόμαστε! Το Hexalen® που συνιστούν και εμπιστεύονται οι γιατροί εδώ και 30 χρόνια, ΤΩΡΑ περιέχει με διπλάσια περιεκτικότητα σε δραστική ουσία για ισχυρή αντισηπτική δράση και σε πρακτική μορφή spray για εύκολη χρήση!

Με την ισχυρή αντισηπτική του δράση (Εξετιδίνη 0,2%), θεραπεύει άμεσα τις φλεγμονές που προκαλούν πονόλαιμο και σταματά την επιδείνωση.

Αντίθετα με τις κοινές καραμέλες λαιμού που ανακουφίζουν προσωρινά, το Hexalen® Spray:

- Θεραπεύει τον πονόλαιμο από τις πρώτες ενοχλήσεις
- Έχει 10ωρη αντιβακτηριακή δράση
- 2 εφαρμογές την ημέρα είναι αρκετές για να αποφευχθεί η επιδείνωση

Επιπλέον, τo Hexalen® Spray ενδείκνυται επίσης και για ένα μεγάλο πλήθος λοιμώξεων της στοματοφαρυγγικής κοιλότητας και των δοντιών όπως φαρυγγίτιδα, αμυγδαλίτιδα, άφθες, ουλίτιδα, μυκητιάσεις κλπ.

image003

Διαβάστε ακόμη:

Πώς θα καταλάβετε αν έχετε ίωση ή απλό κρυολόγημα

Ξηροστομία: Αίτια, συμπτώματα και τρόποι αντιμετώπισης

Έχετε πονόλαιμο; Δοκιμάστε και αυτά...