ΥΓΕΙΑ

Επιταγή 68.600 από την Guess Watches στην «Ελπίδα»

Επιταγή αξίας 68.600 ευρώ, για την στήριξη του έργου της«ΕΛΠΙΔΑΣ» στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων, παρέλαβε σήμερα το μεσημέρι η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών μεκαρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

 

Επιταγή 68.600 από την Guess Watches στην «Ελπίδα»

Επιταγή αξίας 68.600 ευρώ, για την στήριξη του έργου της«ΕΛΠΙΔΑΣ» στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων, παρέλαβε σήμερα το μεσημέρι η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών μεκαρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη από την κυρία Christina Iodice, Αντιπρόεδρο και Υπεύθυνη Πωλήσεων Νότιας Ευρώπης της «GUESS Watches» καιτους Έλληνες αντιπροσώπους των «GUESS Watches», κυρίους Σταύρο,Αλέξανδρο και Τάσο Τσούγια.

Τα χρήματα της ενίσχυσης προς τον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ» θαχρησιμοποιηθούν για την αγορά ενός νέου καρδιολογικού μηχανήματος. Τα χρήματα συγκεντρωθείαπό τους συμμετέχοντες στο παγκόσμιο ετήσιο συνέδριο με την επωνυμία «Time toGive» («Ώρα να προσφέρεις»), που διοργάνωσαν η «GUESS Watches», η «ΥΙΟΙΜ.ΤΣΟΥΓΙΑ Α.Ε.» και η «Sequel» AG τον περασμένο Αύγουστο στην Ελλάδα. Στο ενλόγω συνέδριο, έλαβαν μέρος αντιπρόσωποι από τις 60 και πλέον χώρες στις οποίεςδραστηριοποιείται ενεργά η «GUESS Watches».

Την πρωτοβουλία για την εκστρατεία είχε η ελληνικήαντιπροσωπεία των «GUESS Watches», οι κύριοι Σταύρος, Αλέξανδρος και ΤάσοςΤσούγιας (της ΥΙΟΙ Μ. Τσούγιας ΑΕ) και το χρηματικό ποσόν που συγκεντρώθηκε ήταναπό τις εγγραφές των αντιπροσώπων καθώς και από προσωπικές δωρεές που έκανανπολλοί από τους συμμετέχοντες.

Η κυρία Βαρδινογιάννη υποδεχόμενη την κυρία Christina Iodice, τους Έλληνεςαντιπροσώπους των «GUESS Watches», κυρίους Σταύρο, Αλέξανδρο και Τάσο Τσούγια,καθώς και τον κύριο ΑλέξανδροΚαλλιγαρίδη, υπεύθυνο προβολής της εταιρίας ΥΙΟΙ Μ. Τσούγιας ΑΕ, ο οποίοςείχε και την ιδέα της εκστρατείας υπέρ του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» είπε: «Σας υποδεχόμαστε ως νέους φίλους της«ΕΛΠΙΔΑΣ», που υιοθετήσατε το όραμά μας και το τοποθετήσατε στο κέντρο πολλώνδράσεων σας τον περασμένο Αύγουστο για να υποστηρίξετε το έργο που επιτελούμε. Σαςευχαριστούμε πολύ για τη γενναιοδωρία σας και σας συγχαίρουμε για την κοινωνικήσας ευαισθησία.. Η πρωτοβουλία σας μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη για να συνεχίσουμετο δύσκολο έργο μας».