ΥΓΕΙΑ

Η Συμβολή της Ελληνικής Βουλής στην Αντιμετώπιση του AIDS

«Η συμβολή του Ελληνικού Κοινοβουλίου στην αντιμετώπιση του HIV/AIDS», είναι το θέμα της ημερίδας  που διοργανώνει ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος Θετική Φωνή, τη Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014, στο Ξενοδοχείο Τιτάνια (Πανεπιστημίου 52) με την υποστήριξη του AIDS Healthcare Foundation.
Η Συμβολή της Ελληνικής Βουλής στην Αντιμετώπιση του AIDS

«Η συμβολή του Ελληνικού Κοινοβουλίου στην αντιμετώπιση του HIV/AIDS», είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνει ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος Θετική Φωνή, τη Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014, στο Ξενοδοχείο Τιτάνια (Πανεπιστημίου 52) με την υποστήριξη του AIDS Healthcare Foundation.


Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση και συζήτηση έκδοσης με τίτλο «Ο ρόλος του Κοινοβουλίου στην αντιμετώπιση του HIV/AIDS». Πρόκειται για υλικό, βασισμένο σε εκδόσεις της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης (Inter-Parliamentary Union) και προσαρμοσμένο στην ελληνική πραγματικότητα που μπορεί ν’ αποτελέσει ένα εργαλείο για βουλευτές που επιθυμούν να συνεργασθούν σε διακομματικές ομάδες ή/και επιτροπές για την αντιμετώπιση του HIV/AIDS. Μετά την παρουσίαση του βιβλίου θα ακολουθήσει συζήτηση με βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου από όλα τα δημοκρατικά κόμματα. Η εκδήλωση αποτελεί συνέχεια της συνάντησης διαλόγου πολιτικών με την Κοινωνία των Πολιτών, που πραγματοποιήθηκε την 1η Δεκεμβρίου 2013 στην Τεχνόπολη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του HIV/AIDS.Επισυνάπτεται το αναλυτικό Πρόγραμμα της Ημερίδας.