ΥΓΕΙΑ

Euromedica: προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο

Προσφορά εξετάσεων γιαβασικό προληπτικό έλεγχο καρκίνου σε όλα τα διαγνωστικά της Κέντρα  στην Αττική, πραγματοποιεί ο όμιλος Euromedica.

Euromedica: προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο

Προσφορά εξετάσεων γιαβασικό προληπτικό έλεγχο καρκίνου σε όλα τα διαγνωστικά της Κέντρα στην Αττική, πραγματοποιεί ο όμιλος Euromedica.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο όμιλος, από αυτήτην εβδομάδα και μέχρι τις 28Φεβρουαρίου στα διαγνωστικά κέντρα EUROMEDICAτης Αττικής, θα παρέχονται προληπτικές εξετάσεις με την αξιοπιστία πουεγγυώνται το έμπειρο προσωπικό και τα διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίαςτεχνολογίας της EUROMEDICA. Ειδικότερα,πρόκειται για ειδικά πακέτα εξετάσεων που απευθύνονται σε γυναίκες και άνδρεςκαι περιλαμβάνουν τις παρακάτω εναλλακτικές επιλογές:

- ΓΕΝΙΚΗ ΕΞΕΤAΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ –Τ.Κ.Ε, Ακτινογραφία Θώρακος, CRP(ποσοτικός προσδιορισμός C- αντιδρώσαςπρωτεΐνης), CEA (νεοπλασματικός δείκτης) και ΤΕSΤ PAP, γιαγυναίκες, στην προνομιακή τιμή των €30.

- ΓΕΝΙΚΗΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ – Τ.Κ.Ε, Ακτινογραφία Θώρακος, CRP(ποσοτικός προσδιορισμός C- αντιδρώσαςπρωτεΐνης), CEA (νεοπλασματικός δείκτης) και Εξέταση PSA, για άνδρες, στην τιμή των €30.

- Μάλιστα, σεπεριπτώσεις ζευγαριού ή δύο ατόμων παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10%.

Για περισσότερεςπληροφορίες και ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα κατάτόπους διαγνωστικά κέντρα της EUROMEDICAστην Αττική.

Οι επιστήμονες τουΠαγκόσμιου Οργανισμού Υγείας τονίζουν το γεγονός ότι ο καρκίνος μπορεί να προληφθεί. Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα μεστατιστικά στοιχεία, το 2013 εκδηλώθηκαν 14.353 νέα κρούσματα στην Ελλάδα, ενώ37.000 νοσούν από καρκίνο κάθε χρόνο στη χώρα μας. Για τη EUROMEDICA η πρόληψη αποτελεί ύψιστηςσημασίας προτεραιότητα για τη διαφύλαξη της υγείας.