ΥΓΕΙΑ

Τέλος στους μύκητες των ποδιών με αυτό το φυσικό συστατικό

Οι μύκητες που αναπτύσσονται πολλές φορές στα νύχια των ποδιών μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά δερματικά προβλήματα.

Τέλος στους μύκητες των ποδιών με αυτό το φυσικό συστατικό

Η εφίδρωση και η ορθοστασία μέσα σε κλειστά παπούτσια για πολλές ώρες κάθε μέρα, ευνοεί την ανάπτυξη των μυκητών, ειδικά αν τα πόδια και τα νύχια δεν καθαρίζονται επισταμένως.

Υπάρχει ένα απλό και απόλυτα φυσικό συστατικό που μπορεί να σας βοηθήσει τόσο στην πρόληψη όσο και στην αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων και δεν είναι άλλο από το εκχύλισμα φύλλων ελιάς.

Πρόκειται για ένα εκπληκτικό συστατικό το οποίο έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι μπορεί να εξοντώσει σχεδόν κάθε ιό, βακτήριο, μύκητα και πρωτόζωο έρθει σε επαφή.

Το εκχύλισμα φύλλων ελιάς είναι γνωστό για τον έλεγχο και την αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων όπως η μυκητίαση και η τριχοφυτίαση, κάτι που το καθιστά ιδανικό για την θεραπεία του μύκητα στα νύχια των ποδιών.

Ο λόγος που λειτουργεί τόσο καλά είναι ότι καταστρέφει τον μύκητα από μέσα προς τα έξω, καθώς σκοτώνει τα βακτήρια ή τα παράσιτα, τα οποία μπορεί να ζουν εν αγνοία σας στο σώμα σας.

Έτσι, το εκχύλισμα φύλλων ελιάς έχει διπλό όφελος. Όχι μόνο σκοτώνει τον μύκητα, αλλά καθαρίζει και να αποτοξινώνει το σώμα. Ως εκ τούτου θα δείτε τον εαυτό σας να έχει περισσότερη ενέργεια και μειωμένη ανάπτυξη ασθενειών όπως το κρύωμα και η γρίπη.

Διαβάστε επίσης:

Πως να κάψετε 300-425 θερμίδες σε 30 λεπτά

Τι να κάνετε για να προστατεύσετε τα χείλη σας τον χειμώνα

Μέλι: 4 χρήσεις για την περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών

Πώς θα απαλλαγείτε από τον «καλόγερο» στο πρόσωπο ή το σώμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ