ΥΓΕΙΑ

Με ειδική δίαιτα θεραπεύει την επιληψία στα παιδιά το ΙΑΣΩ Παίδων

Η ανάπτυξη ενός παιδιού με νευρολογική πάθηση επηρεάζεται από το είδος αυτής, τον τρόπο με τον οποίο το παιδί αντιμετωπίζεται από τον περίγυρο του, τη δράση και τις παρενέργειες της φαρμακευτικής αγωγής που ακολουθεί και το πώς και κατά πόσον αυτή η αγωγή ή η πάθηση επηρεάζει τη δυναμική της εκμάθησης του.

Με ειδική δίαιτα θεραπεύει την επιληψία στα παιδιά το ΙΑΣΩ Παίδων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιληψίας (9 Φεβρουαρίου 2015), το ΙΑΣΩ Παίδων, θέλοντας να προσφέρει και να βοηθήσει τα παιδιά με επιληψία, παρέχει τη δυνατότητα επίσκεψης σε Ειδικό Παιδονευρολόγο στη συμβολική τιμή των 20 ευρώ, προκειμένου οι γονείς να συζητήσουν την καταλληλότητα της θεραπείας με την κετογόνο δίαιτα για τα παιδιά τους.

Η θεραπεία προϋποθέτει ότι το παιδί, για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ακολουθεί μια προσεκτικά υπολογισμένη διατροφή, πλούσια σε λιπαρά, η οποία καλύπτει τις ημερήσιες ανάγκες σε πρωτεΐνες και προσφέρει το ελάχιστο σε υδατάνθρακες. Επιπρόσθετα, ακολουθείται αξιολόγηση της θεραπείας σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Η προσφορά ισχύει από 9 έως και 13 Φεβρουαρίου 2015 για όσους επικοινωνήσουν στα τηλ. 210 6383070 - 2 (όλο το 24ωρο) & 210 6383917 (09:00-17:00) και προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Διαβάστε ακόμη:

Κρίση επιληψίας: Αίτια και συμπτώματα

Όγκος στον εγκέφαλο προκαλούσε ασυγκράτητα γέλια σε 6χρονο κορίτσι