ΥΓΕΙΑ

Τέσσερις λόγοι που οι γυναίκες δεν πρέπει να θηλάζουν δημοσίως (βίντεο)

Δείτε το βίντεο και αποφασίστε αν συμφωνείτε...

Τέσσερις λόγοι που οι γυναίκες δεν πρέπει να θηλάζουν δημοσίως (βίντεο)

Ο δημόσιος θηλασμός παραμένει ακόμη και σήμερα ταμπού και αποτελεί μείζον κοινωνικό ζήτημα. Αν και οι γυναίκες υπερασπίζονται ένθερμα το δικαίωμά τους να θηλάζουν το μωρό τους όπου επιθυμούν, αρκετοί είναι ακόμη και σήμερα οι πολέμιοι του δημόσιου θηλασμού.

Η Kristina Kuzmic, γνωστή για το χιούμορ και την αφιλτράριστη ειλικρίνειά της, παρουσιάζει σε ένα σύντομο βίντεο τους λόγους για τους οποίους οι γυναίκες δεν πρέπει να θηλάζουν δημοσίως. Απολαύστε την!

{youtube}LURZqBig734{/youtube}

Το πιο... ατράνταχτο επιχείρημα απ' όλα είναι ίσως αυτό που αφορά στην ερωτική αποπλάνηση. «Οι γυναίκες που θηλάζουν δημοσίως δεν το κάνουν επειδή πράγματι πεινά το μωρό τους, απλώς προσπαθούν να αποπλανήσουν τους συζύγους άλλων γυναικών», δηλώνει χαρακτηριστικά η Kuzmic!

Ο τρόπος που παρουσιάζει η Kuzmic το σημαντικότατο ζήτημα του δημόσιου θηλασμού υπογραμμίζει την υποκριτική στάση όσων εναντιώνονται στην εν λόγω πρακτική.

Το κοινωνικό στίγμα που συνοδεύει το δημόσιο θηλασμό, επισημαίνουν οι ειδικοί, μπορεί δυστυχώς να αποτρέψει ορισμένες μητέρες από το να θηλάσουν τα μωρά τους. Αμέτρητες επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι ο θηλασμός είναι ευεργετικός για την υγεία τόσο της μητέρας όσο και του παιδιού και μπορεί κανείς εύκολα να αντιληφθεί ότι δεν είναι δυνατό η μητέρα να φυλακίζεται μέσα στο σπίτι για όσο καιρό το μωρό της έχει ανάγκη το μητρικό γάλα.

Ο δημόσιος θηλασμός είναι δικαίωμα κάθε μητέρας και θα πρέπει όχι μόνο να μην το κατακρίνουμε αλλά να το υποστηρίζουμε με κάθε ευκαιρία και με κάθε μέσο.

Δείτε κι αυτό:

Ξεκαρδιστικό βίντεο! 4 άνδρες και ένα... εμμηνορροϊκό κύπελλο!
Παράλυτος περπατά χάρη σε ρομποτικό σκελετό (βίντεο)
Οι γιατροί είπαν ότι δεν θα μιλήσει ποτέ όμως τραγουδά σαν αηδόνι! (βίντεο)
«Έχω HIV – Άγγιξέ με» - Ένα κοινωνικό πείραμα που συγκλονίζει (βίντεο)