ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ξεκαρδιστικό βίντεο! 4 άνδρες και ένα… εμμηνορροϊκό κύπελλο!

Ένας άνδρας μπορεί εύκολα να αναγνωρίσει μια σερβιέτα ή ένα ταμπόν, όμως το εμμηνορροϊκό κύπελλο είναι μια... καινούργια πρόκληση με την οποία δεν έχουν εξοικειωθεί ακόμη!

Ξεκαρδιστικό βίντεο! 4 άνδρες και ένα… εμμηνορροϊκό κύπελλο!

Τέσσερις άνδρες βλέπουν για πρώτη φορά το κύπελλο, το περιεργάζονται και πασχίζουν να καταλάβουν πού μπορεί να χρησιμεύει.

Οι απαντήσεις τους ήταν ιδιαιτέρως ευφάνταστες και φυσικά ξεκαρδιστικές!

757ab4233bd4dd7796413711c9924691 L

Οι πρώτες τους εκτιμήσεις είχαν να κάνουν με το ψήσιμο του κοτόπουλου, με το θηλασμό ή με τον... καθαρισμό των αφτιών! Βέβαια, ακόμη κι όταν τους είπαν τι είναι, δυσκολεύτηκαν αρκετά να καταλάβουν πώς δουλεύει!

{youtube}bzF7ZlqYJGo{/youtube}

Το εμμηνορροϊκό κύπελλο είναι μια σχετικά καινούργια εφεύρεση που απαλλάσσει τη γυναίκα από την ανάγκη να χρησιμοποιεί σερβιέτες ή ταμπόν κατά τη διάρκεια της περιόδου της. Το εμμηνορροϊκό κύπελλο κατασκευάζεται είτε από σιλικόνη είτε από λάτεξ ώστε να είναι εύκαμπτο. Η γυναίκα πρέπει να το διπλώσει στα δύο και να το τοποθετήσει όπως ένα ταμπόν, αφήνοντας τη μυτερή του άκρη εκτός του κόλπου. Στην εσωτερική πλευρά του συλλέγεται το αίμα. Το κύπελλο προσαρμόζεται στο σχήμα των τοιχωμάτων του κόλπου και σφραγίζει την είσοδό του ώστε να μην διαρρέει το αίμα. Όταν το κύπελλο χρησιμοποιείται σωστά, η γυναίκα δεν το αισθάνεται καθόλου.

Αρκετές γυναίκες επιλέγουν σήμερα το εμμηνορροϊκό κύπελλο επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά, άρα είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον και πιο οικονομικό. Το κύπελλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και για 12 ώρες και στη συνέχεια πλένεται με νερό και σαπούνι. Αποστειρώνεται με το πλύσιμο σε καυτό νερό.

Διαβάστε επίσης:

Τοξικό Σοκ από ταμπόν - Ποια είναι τα συμπτώματα