ΥΓΕΙΑ

Δωρεάν εξετάσεις για αγγειακές παθήσεις στην Θεσσαλονίκη

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις του κοινού για τις αγγειακές παθήσεις θα πραγματοποιήσουν εξειδικευμένοι ιατροί αγγειοχειρουργοί την Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015 από τις 16:00 μέχρι τις 20:00 στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305, Θεσσαλονίκη).

Δωρεάν εξετάσεις για αγγειακές παθήσεις στην Θεσσαλονίκη

Οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία του Αγγειοχειρουργικού Τμήματος του Νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ» και της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας, στα πλαίσια της διημερίδας με τίτλο « Αγγειακές Ημέρες ΑΧΕΠΑ 2015». Περιλαμβάνουν εκτίμηση της βαρύτητας των παθήσεων και της προκαλούμενης αιμοδυναμικής διαταραχής, με τη βοήθεια αναίμακτων μεθόδων (Doppler, Triplex) ,όποτε είναι εφικτό, προκειμένου να καθοριστεί η ορθή αντιμετώπισή τους.

Η ενημερωτική εκδήλωση του κοινού και οι δωρεάν εξετάσεις τελούν υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων Αlpha Public Relations (A.P.R ΕΠΕ), στο τηλέφωνο 210 3645 629 και ώρες 09:30 έως 17:30, εκτός Σ/Κ ή να στείλουν την δήλωση συμμετοχής, που θα βρουν στην ιστοσελίδα https://www.aggeiakesimeresahepa.gr ή στο fax: 210 3644 441 ή στο email: info@apr.com.gr

Οι ανωτέρω εξετάσεις προσφέρονται δωρεάν από τους συμμετέχοντες αγγειοχειρουργούς της διημερίδας με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τις συγκεκριμένες ασθένειες, των οποίων η διάγνωσή πολλές φορές είναι εξαιρετικά δύσκολη εξαιτίας της άγνοιας και της έλλειψης συγκεκριμένων συμπτωμάτων.

Διαβάστε ακόμη:

Φλεβίτιδα: Πώς θα ανακουφίσετε τα πρησμένα και κουρασμένα πόδια