ΥΓΕΙΑ Α-Ω

Δωρεάν εξετάσεις και ξενάγηση το Σάββατο στο «Σωτηρία»

Δωρεάν εξετάσεις και ξενάγηση το Σάββατο στο «Σωτηρία»

Δωρεάν εξετάσεις και ενημέρωση του κοινού πραγματοποιεί το νοσοκομείο ‘’Σωτηρία’’, στα πλαίσια της «Επιχείρησης Ανοιχτές Πόρτες». Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού συγκεκριμένα, όλες οι κλινικές και τα τμήματα του Νοσοκομείου θα ενημερώσουν για το αντικείμενο της δουλειάς τους και θα παρουσιάσουν δραστηριότητες και υπηρεσίες υγείας που πραγματοποιούνται στο νοσηλευτήριο. 

Το Νοσοκομείο ανοίγει ξανά τις πύλες του στο ευρύ κοινό, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, για να ενημερώσει, να διεξάγει εθελοντική αιμοδοσία και να προσφέρει δωρεάν ιατρικές εξετάσεις (σπιρομέτρηση, εκτίμηση αρτηριών κάτω άκρων με μηχάνημα, μέτρηση κινδύνου οστεοπόρωσης, εκτίμηση χρόνιου και καρκινικού πόνου, επίδειξη ασκήσεων αποκατάστασης ΧΑΠ και διάμεσων νοσημάτων).

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί και μία 45λεπτη ξενάγηση στο ιστορικό και ιατρικό Μουσείο της "Σωτηρίας".

Στην «Επιχείρηση Ανοιχτές Πόρτες» όλες οι κλινικές και τα τμήματα του Νοσοκομείου θα ενημερώσουν για το αντικείμενο της δουλειάς τους (πρόληψη, θεραπεία, χρόνια παρακολούθηση), αλλά και θα παρουσιάσουν μια σειρά από άλλες δραστηριότητες και υπηρεσίες υγείας που πραγματοποιούνται στο Νοσοκομείο και που ο διερχόμενος από τη λεωφόρο Μεσογείων ίσως ούτε φαντάζεται...