ΥΓΕΙΑ

Στοματική υγεία: Πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου

Η Philips Sonicare, Παγκόσμιος Συνεργάτης Ημέρας Στοματικής Υγείας, γιορτάζει φέτος και μας ενημερώνει για τη σημασία της πρόληψης στη διατήρηση της στοματικής υγιεινής, που συμβάλει στη συνολικότερη υγεία και σωματική ευεξία.

Στοματική υγεία: Πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου

Σύμφωνα με έρευνες, η στοματική υγεία αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την καλή υγεία, καθώς μπορεί να επηρεάσει αρνητικά όλο το υπόλοιπο σώμα. Αυτό συμβαίνει γιατί οι παθήσεις του στόματος πλήττουν 3,9 δισεκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, σχεδόν τον μισό πληθυσμό της γης και επιπλέον «μοιράζονται» κάποιους κοινούς παράγοντες κινδύνου με άλλες σοβαρές ασθένειες, όπως ο διαβήτης, τα καρδιακά και αναπνευστικά προβλήματα, καθώς και κάποιους τύπους καρκίνου.

Παράλληλα, η ζάχαρη που όλοι καταναλώνουμε αποτελεί αυξανόμενο ενοχοποιητικό παράγοντα κινδύνου για την εμφάνιση τερηδόνας, η οποία επηρεάζει σχεδόν το 100% των ενηλίκων, ενώ σοβαρές μορφές περιοδοντίτιδας (πάθηση των ούλων) και τερηδόνας σε νεογιλά δόντια που δε θεραπεύτηκαν σε νεαρή ηλικία είναι μεταξύ των 10 επικρατέστερων ασθενειών υγείας .

Για αυτό και η πρόληψη σε συνδυασμό με την υιοθέτηση ορθών καθημερινών πρακτικών μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της στοματικής υγείας σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας, εξασφαλίζοντας το καλύτερο αποτέλεσμα εναντίον παθήσεων όχι μόνο του στόματος, αλλά και γενικότερων ασθενειών.

Η Philips Sonicare, Παγκόσμιος Ηγέτης στην κατηγορία της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας sonic, ενθαρρύνει την υιοθέτηση καθημερινών προληπτικών συνηθειών. Παράλληλα, προσφέρει λύσεις μέσω τεχνολογικά καινοτόμων συσκευών που υπερέχουν ποιοτικά, με στόχο όχι μόνο τη στοματική αλλά και την υγεία μας συνολικά.

Philips – Sonicare: Για περισσότερα από 110 χρόνια, η Philips οδηγείται από το πάθος της για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, με τη δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων. Από το ξεκίνημα της λειτουργίας της εταιρείας, η υπεροχή της βασίστηκε στην ικανότητά της να διακρίνει καινούριες ευκαιρίες και να τις υλοποιεί μέσα από τη χρήση των πιο εξελιγμένων τεχνολογιών.

Η τεχνολογία Sonic δημιουργεί μία δυναμική καθαριστική δράση από μικροφυσαλίδες που εισέρχονται βαθιά αλλά ήπια ανάμεσα στα δόντια και τη γραμμή των ούλων, χαρίζοντας μία απίστευτη αίσθηση εξαιρετικού καθαρισμού και φρεσκάδας, ενώ παράλληλα διαθέτει κορυφαία λευκαντική απόδοση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ