ΥΓΕΙΑ

Πόνοι στις αρθρώσεις; Αυτοί είναι οι φυσικοί τρόποι που θα σας ανακουφίσουν άμεσα!

Πώς μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος τον πόνο των αρθρώσεων και, μάλιστα, με φυσικό τρόπο;

Πόνοι στις αρθρώσεις; Αυτοί είναι οι φυσικοί τρόποι που θα σας ανακουφίσουν άμεσα!

Όλα εξαρτώνται από το μέγεθος του προβλήματος και την αιτία εμφάνισης της πάθησης. Η αρθρίτιδα, παραδείγματος χάρη, μπορεί να προσβάλλει κάθε ηλικία και να προκαλέσει ενοχλήσεις, ερεθισμό, αύξηση της θερμοκρασίας και δυσκαμψία στις αρθρώσεις, ενώ οι παράγοντες που την προκαλούν σχετίζονται συνήθως με τη διατροφή, την παχυσαρκία, την κληρονομική προδιάθεση, τις παθήσεις των οστών, την έλλειψη άσκησης, το επάγγελμα ή κάποια απαιτητική δραστηριότητα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τους ειδικούς, ακόμα και τα υψηλά επίπεδα στρες μπορούν να οδηγήσουν στον εκφυλισμό των αρθρώσεων ή να επιδεινώσουν μια υπάρχουσα κατάσταση. Με τη λήψη ορισμένων θρεπτικών ουσιών και βιταμινών, όμως, ο ανθρώπινος οργανισμός μπορεί να αντιμετωπίσει ευκολότερα και με φυσικό τρόπο τα δυσάρεστα συμπτώματα των αρθρώσεων. Το ALTION Osteo® είναι ένα κλινικά μελετημένο συμπλήρωμα διατροφής, που περιλαμβάνει όλα εκείνα τα απαραίτητα συστατικά που θα βοηθούν τον ασθενή να ανακουφιστεί άμεσα από τις ενοχλήσεις. Πρόκειται για τη θειική γλυκοζαμίνη, τη θειική χονδροϊτίνη, το υδρολυμένο κολλαγόνο, το μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο (MSM), τη βιταμίνη C και τη L-καρνιτίνη, που περιέχονται σε κάθε φακελάκι του αξιόπιστου φαρμακευτικού σκευάσματος και απευθύνεται, είτε σε όσους ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις στις αρθρώσεις και στους χόνδρους, είτε σε εκείνους που έχουν μειωμένη πρόσληψη ή αυξημένες ανάγκες στα παραπάνω συστατικά.

Καλύπτει τις «επίπονες» ελλείψεις

Ο ενεργειακός ενισχυτής της καρνιτίνης, παραδείγματος χάρη, μπορεί να συναντάται σε ορισμένες τροφές ζωικής προελεύσεως, με το κόκκινο κρέας να αποτελεί την πλουσιότερη πηγή, ακολουθούμενο από το τυρί, το γάλα, τα πουλερικά, τα φρούτα και τα λαχανικά, αλλά η ποσότητα που περιέχουν είναι αμελητέα. Ανεπαρκής είναι και συνήθως και η πρόσληψη MSM, το οποίο είναι απαραίτητο συστατικό για την σωστή λειτουργία των αρθρώσεων. Την ίδια στιγμή, η έλλειψη πρόσληψης της πιο απαραίτητης βιταμίνης του οργανισμού, της βιταμίνη C, που συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου, με στόχο την ομαλή λειτουργία των οστών και των χόνδρων, έχει ως αποτέλεσμα να μην μεγιστοποιείται η απορρόφηση του MSM.

osteo



Με ένα φακελάκι ALTION Osteo® την ημέρα ως συμπλήρωμα διατροφής ή σύμφωνα με τις υποδείξεις του γιατρού σας, οι ελλείψεις αυτές καλύπτονται με φυσικό τρόπο, συμβάλλοντας έτσι στην ανακούφιση από τους πόνους των αρθρώσεων. Σε κάθε περίπτωση, όμως, η υιοθέτηση διαφορετικών συνηθειών, όπως η κατανάλωση υγιεινών τροφών, η προσεκτική φυσική άσκηση και η απώλεια των περιττών κιλών, μπορούν να βοηθήσουν όχι μόνο στην πρόληψη, αλλά και στην ταχύτερη ανακούφιση από τη δυσκαμψία και τις επίπονες ενοχλήσεις.

*Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό θεραπευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

**Αρ. Γνωστ. : VI-90387-ALTION-9/2019
Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ

*** 84197/03-10-2017