ΥΓΕΙΑ

Πολυάσχολη γυναίκα και δυσκοιλιότητα: Πώς θα την καταπολεμήσετε

Οι γυναίκες σήμερα καλούνται να διεκπεραιώσουν πολλούς και διαφορετικούς ρόλους ταυτόχρονα.

Πολυάσχολη γυναίκα και δυσκοιλιότητα: Πώς θα την καταπολεμήσετε

Είτε από επιλογή τους, είτε από ανάγκη, οι σύγχρονες γυναίκες οφείλουν ταυτόχρονα να είναι επαγγελματίες, μητέρες, σύζυγοι, φίλες και φυσικά, κόρες για τους δικούς τους γονείς. Η αντικειμενική δυσκολία που συναντά ένας οργανισμός για να ανταπεξέλθει επιτυχώς σε όλους τους παραπάνω τομείς, μπορεί να οξυνθεί ακόμα περισσότερο όταν στην «εξίσωση» εισβάλλει ακόμα ένας παράγοντας, η δυσκοιλιότητα.

Η δυσκοιλιότητα εμφανίζεται πολύ συχνά ως ενόχληση στον σύγχρονο άνθρωπο, σε άντρες και γυναίκες. Οι αιτίες της είναι ποικίλες και μπορεί να σχετίζονται με την κακή διατροφή ή τον καθιστικό τρόπο ζωής, με παρενέργειες φαρμακευτικής αγωγής ή να είναι αποτέλεσμα στρες και άγχους. Ειδικά για τις γυναίκες είναι πιθανό να σχετίζεται και με τον κύκλο τους ή την κλιμακτήριο.

Ως κατάσταση, η δυσκοιλιότητα είναι πολύ δυσάρεστη για τον οργανισμό, καθώς προκαλεί έντονο αίσθημα δυσφορίας, «βάρους», αδιαθεσίας, επηρεάζει την ψυχολογία και συνεπώς όλες τις λειτουργίες του ανθρώπου, τόσο ως προς τον οργανισμό του, όσο και ως προς τις πνευματικές δραστηριότητες, αφού ένας άνθρωπος που υποφέρει από συγκεκριμένη αιτία, δεν μπορεί να συγκεντρωθεί εύκολα σε ό,τι καταπιάνεται. Για μια γυναίκα που βρίσκεται συνεχώς στο «τρέξιμο», η δυσκοιλιότητα επηρεάζει ακόμα περισσότερο την καθημερινότητά της. Έρχεται συνήθως ως «το κερασάκι στην τούρτα» των προκλήσεων στις οποίες πρέπει να αντεπεξέλθει και αποτελεί ένα ακόμα εμπόδιο που πρέπει να υπερπηδηθεί.

GUNAIKA MIKROKLUSMA

Το μικροκλύσμα μπορεί να δώσει τη λύση

Κάθε γυναίκα που έρχεται αντιμέτωπη με τη δυσκοιλιότητα, σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής της, αλλά ειδικά κατά τη διάρκεια μιας ήδη φορτωμένης και αγχωτικής περιόδου, θα πρέπει να έχει στο μυαλό της πως πρόκειται για ένα πρόβλημα που έχει λύση. Η δυσκοιλιότητα, όπως εμφανίζεται τις περισσότερες φορές, μπορεί πράγματι να αντιμετωπιστεί με διάφορους τρόπους και μεθόδους. Η άσκηση αλλά και η κατάλληλη διατροφή, που εμπεριέχει πλούτο φυτικών ινών και άφθονο νερό, μπορούν να προλάβουν την εμφάνιση δυσκοιλιότητας, τις περισσότερες φορές. Από εκεί και πέρα, φαρμακευτικά προϊόντα, πόσιμα, δισκία ή υπόθετα, μπορούν να την αντιμετωπίσουν.

Το μικροκλύσμα είναι όμως, ο ιδανικότερος τρόπος αντιμετώπισης της δυσκοιλιότητας, ειδικά για μία πολυάσχολη γυναίκα, που δεν έχει την «πολυτέλεια» αναμονής. Αυτό, πολύ απλά, σημαίνει ότι το μικροκλύσμα δρα άμεσα και αποτελεσματικά, μέσα σε 5 έως 20 λεπτά από την εφαρμογή του. Επομένως, κάθε γυναίκα που το χρησιμοποιεί έχει τον έλεγχο της κατάστασης, αφού γνωρίζει επακριβώς τι πρόκειται να συμβεί και είναι προετοιμασμένη, ώστε να μη χάσει λεπτό από τον πολύτιμο χρόνο της. Επιλέγει η ίδια πότε θα εφαρμόσει το ορθικό gel ώστε να μη χάσει λεπτό αναμένοντας τη δράση του.

Επιπλέον, η εφαρμογή του μικροκλύσματος κατά της δυσκοιλιότητας γίνεται με πολύ εύκολο τρόπο και απολύτως υγιεινά, αφού δεν απαιτείται το άγγιγμα του σημείου εφαρμογής με τα χέρια. Αντίθετα, ακόμα και σε όρθια στάση – και όχι ξαπλωτή – μπορεί μια γυναίκα να εφαρμόσει το ειδικό gel με το μικροκλύσμα και στα επόμενα 5 έως 20 λεπτά να έχει τα αποτελέσματα που επιθυμεί. Αξίζει να αναφερθεί πως το μικροκλύσμα δρα στο έντερο τοπικά, δεν απορροφάται σχεδόν καθόλου από τον οργανισμό και είναι κατάλληλο για εγκύους, ακόμα και για θηλάζουσες μητέρες, με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού τους. Πρόκειται για ένα φαρμακευτικό προϊόν με ήπια και φιλική δράση προς τον οργανισμό, που δεν διαταράσσει το υπόλοιπο πεπτικό σύστημα και δεν επηρεάζει τη λειτουργεία του. Αρκεί μία εφαρμογή του ανά 24ωρο για να έχει γρήγορα αποτελέσματα.

GUNAIKA MIKROKLUSMA2


Ακόμα και η πολυάσχολη γυναίκα της σημερινής εποχής, μπορεί να απαλλαγεί από τη δυσκοιλιότητα και τις δυσκολίες που φέρνει, χρησιμοποιώντας μικροκλύσματα, εύκολα, άνετα και υγιεινά, ώστε να ανακουφίζεται από τη δυσάρεστη αίσθηση και να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις της καθημερινότητάς της ευδιάθετη και με χαμόγελο.