ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Αντιγήρανση προσώπου σε 5 βήματα

Όσο περνούν τα χρόνια, η επιδερμίδα όχι μόνο χάνει τη φυσική της ιδιότητα να παράγει πολύτιμα συστατικά, όπως το κολλαγόνο και η ελαστίνη, αλλά παράλληλα ανταποκρίνεται λιγότερο στις θεραπείες αντιγήρανσης.

Αντιγήρανση προσώπου σε 5 βήματα

Δείτε ποιες πρακτικές μπορείτε να υιοθετήσετε σήμερα κιόλας ώστε να επιβραδύνετε τη διαδικασία γήρανσης της επιδερμίδας του προσώπου.

1. Βελονισμός
Η εναλλακτική πρακτική καταπολεμά τα σημάδια της γήρανσης, καθώς βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και χαλαρώνει τους μύες.

2. Μασάζ
Με τη βοήθεια ειδικού κυλινδρικού εργαλείου, το μασάζ στο πρόσωπο ενεργοποιεί το λεμφικό σύστημα, καταπολεμώντας το πρήξιμο.

3. Καθαρισμός με δροσερό νερό
Το πολύ ζεστό ή το πολύ κρύο νερό καταστρέφει τις λεπτεπίλεπτες κοιλότητες του δέρματος. Αντίθετα, το δροσερό νερό συσφίγγει τους πόρους και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

4. Θεραπείες με ηλεκτρισμό
Τα ήπια ηλεκτρικά κύματα εφαρμόζονται σε αρκετές πρωτοποριακές θεραπείες ώστε να παράσχουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Τέτοιου είδους θεραπείες βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος κάτω από την επιδερμίδα και αναζωογονούν τους μύες του προσώπου.

5. Απολέπιση
Η συχνή απολέπιση – δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας – είναι απαραίτητη για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Με τον τρόπο αυτό, η επιδερμίδα διατηρείται απαλή και σφριγηλή.