ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Collagen Pro Active: Το must have της βαλίτσας των διακοπών!

Όλοι ετοιμαζόμαστε για ολιγοήμερες ή όχι, διακοπές. Ένα απαραίτητο διάλειμμα που το έχουμε μεγάλη ανάγκη, για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας.

Collagen Pro Active: Το must have της βαλίτσας των διακοπών!

Φτιάχνουμε βαλίτσες, σακ- βουαγιάζ, νεσεσέρ και τσάντες. Βάζουμε μέσα μαγιό, ελαφριά ρούχα, καλλυντικά, αντηλιακά, είδη προσωπικής υγιεινής και πάνω απ' όλα δεν ξεχνάμε να πάρουμε μαζί μας, το αυθεντικό πόσιμο κολλαγόνο, χωρίς προσμίξεις, Collagen Pro Active.

Το Collagen Pro Active είναι το απαραίτητο στοιχείο της βαλίτσας και φυσικά των διακοπών μας. Ο ήλιος, η θάλασσα, το αλάτι, τα σπορ στην παραλία, τα ξενύχτια ταλαιπωρούν ιδιαίτερα τον οργανισμό μας, το δέρμα, τα νύχια και τα μαλλιά μας.

Είναι βέβαιο, ότι χρειαζόμαστε μια πρόσθετη προστασία και μια ιδιαίτερη ενίσχυση της επιδερμίδας. Το Collagen Pro Active μας τα προσφέρει. Ενισχύει τον οργανισμό μας, τονώνει την ενέργειά μας, μας προστατεύει από τραυματισμούς και ταυτόχρονα αποτελεί την καλύτερη ασπίδα προστασίας για το δέρμα, τα νύχια και τα μαλλιά.

Με το Collagen Pro Active μπορούμε να απολαύσουμε το υπέροχο καλοκαίρι, να χαιρόμαστε τις πιο όμορφες στιγμές του, να προστατεύουμε τον οργανισμό μας και να είμαστε πανέτοιμοι για το φθινόπωρο.

Φυσικά δεν ξεχνάμε, ότι το Collagen Pro Active το συστήνουν οι περισσότεροι επαγγελματίες υγείας όπως διαιτολόγοι, διατροφολόγοι, φαρμακοποιοί, ιατροί και ιδιαίτερα δερματολόγοι λόγω της αυξημένης ηλιοφάνειας.

Βαλίτσα, Collagen Pro Active, εισιτήρια και ...φύγαμε!

Ενημερωθείτε για το Collagen Pro Active
από το site www.collagenpower.gr
και τη σελίδα μας στο Facebook με πάνω από 70.000 φίλους!
www.facebook.com/DrinkCollagen