ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Φως στα μυστικά της Αντιγήρανσης από μία Ημερίδα

Μία ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα «Οι 5 συνιστώσες της Αντιγήρανσης» πραγματοποιείται στις 14 Ιουνίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση την οποία διοργανώνει η Ελληνική Ακαδημία Αντιγήρανσης.

Φως στα μυστικά της Αντιγήρανσης από μία Ημερίδα

Επιστήμονες και ειδικοί στον τομέα της ΥΓΕΙΑΣ, της ΟΜΟΡΦΙΑΣ, της ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, της ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ, της ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ, της ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ, της ΕΥΕΞΙΑΣ και της ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, δερματολόγοι, βιολόγοι, γενετιστές, πλαστικοί χειρουργοί, διατροφολόγοι, ειδικοί στο αδυνάτισμα, personal trainers και ψυχολόγοι ενώνουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους και εξηγούν γιατί η Aντιγήρανση είναι τρόπος ζωής και γιατί ο ευσεβής πόθος της αιώνιας νεότητας και ομορφιάς μπορεί να γίνει μια πραγματικότητα προσιτή σε όλους.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η έγκυρη ενημέρωση του κοινού σε ό,τι πιο καινούριο στον τομέα της Aντιγήρανσης και η μετάδοση του αισιόδοξου μηνύματος ότι ο χρόνος μπορεί να νικηθεί!

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα τεθούν επί τάπητος:
• Οι παράγοντες που προκαλούν πρόωρη γήρανση
• Οι τρόποι πρόληψης της υγείας και της ομορφιάς
• Η καθημερινή καλλυντική περιποίηση για κάθε ηλικία -ηλικιακά πρωτόκολλα
• Οι ασπίδες προστασίας από τις φθορές που προκαλεί ο χρόνος εσωτερικά και εξωτερικά
• Τα σύγχρονα μέσα αντιμετώπισης της πρόωρης γήρανσης στο πρόσωπο και στο σώμα
• Οι βασικοί κανόνες στον τρόπο ζωής με στόχο την υγεία, τη νεότητα και την ομορφιά
• Οι θεραπείες για την επαναφορά στη νεότητα και την ομορφιά με και χωρίς νυστέρι-ανάπλαση, αποκατάσταση
• Ο ρόλος της διατροφής και των συμπληρωμάτων διατροφής στην Αντιγήρανση
• Ο ρόλος της σωματικής άσκησης στην Αντιγήρανση
• Ο ρόλος της καλής ψυχολογίας στην Αντιγήρανση και ο ρόλος της Αντιγήρανσης στη καλή ψυχολογία
• Ο ρόλος του σεξ στην Αντιγήρανση και ο ρόλος της Αντιγήρανσης στη σεξουαλική ζωή

Ομιλητές θα είναι διακεκριμένοι στον τομέα τους επιστήμονες και ειδικοί:

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Αντιγήρανσης, δερματολόγος & anti-aging doctor, κυρία Μαρία Καρδάση, o Γενικός γραμματέας της Ακαδημίας, anti-aging & aesthetic doctor, κύριος Δημήτρης Συκιανάκης, ο πλαστικός & αισθητικός χειρουργός, κύριος Σάββας Κωνσταντόγλου, o βιολόγος- χημικός, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και βιοχημικός του νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός», κύριος Κυριάκος Ξένος, o καθηγητής της Ανθρώπινης Γενετικής του Πανεπιστημίου UCL του Λονδίνου, κύριος Νίκος Μανιάτης, o Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής, κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος, κύριος Κωνσταντίνος Ξένος και η Διευθύντρια του Ινστιτούτου, κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος, κυρία Αστερία Σταματάκη, o Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχικής & Σεξουαλικής Υγείας, νευρολόγος - ψυχίατρος, Δρ. Θάνος Ασκητής, η ιατρική ψυχολόγος ψυχοδραματίστρια και συγγραφέας, Δρ. Σμαρούλα Παντελή, η beauty editor και συγγραφέας, κυρία Άννα Μαρία Παπίρη, η καθηγήτρια σωματικής αγωγής, κυρία Ελένη Πετρουλάκη, ο κλινικός εργοφυσιολόγος, κύριος Γιώργος Βαβέτσης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια του body building και personal trainer, κυρία Λία Αβράμη, κ.ά.

Επίσης στην εκδήλωση συμμετέχουν οι ηθοποιοί Κατερίνα Διδασκάλου, Πέμη Ζούνη, Κώστας Κρομμύδας, η παρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη, κ.ά., που θα μιλήσουν βιωματικά για το πώς διατηρούν τη νεότητα και την ομορφιά τους.

Τους ομιλητές συντονίζει ο δημοσιογράφος, κύριος Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν με την ευγενική τους χορηγία οι εταιρείες:
Abacosm, AidomPharma, Allergan, Beautin Collagen, Dermaceuticals, ISOPLUS, ΚΩΣΤΑΣ A. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ (ΕΛΛΑΣ) ΑΕΒΕ, La Roche Posay, Solgar, Synchroline και Version.

Η Ημερίδα αρχίζει στις 10.00 το πρωί. Η Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών βρίσκεται στην Λεωφόρο Συγγρού 107, Αθήνα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ