ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Ανόρθωση προσώπου, ή Brow lift και θα μοιάζετε σαν κοριτσάκι...

Η επέμβαση αυτή έχει να κάνει με το τμήμα του προσώπου που περιλαμβάνει το μέτωπο και πλάγιο τμήμα του εξωτερικού τμήματος του οφθαλμού.

Ανόρθωση προσώπου, ή Brow lift και θα μοιάζετε σαν κοριτσάκι...

Τα σημεία αυτά με την πάροδο του χρόνου χάνουν την νεανικότητά τους. Δημιουργούνται οριζόντιες με το μέτωπο ρυτίδες ενώ στο πλάγιο τμήμα των φρυδιών παρατηρείται πτώση, η οποία αποδίδει γήρας στην όψη του προσώπου.

Με την εγχειρητική διαδικασία της ανόρθωσης του προσώπου (brow lift), αυτό αναζωογονείται, και το βλέμμα αποκτά πιο έντονη και ζωηρή υπόσταση.

Πριν την διεξαγωγή της διαδικασίας πραγματοποιούνται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις. Ο/Η ασθενής εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις προετοιμάζεται για την επέμβαση, με την υποβολή του στην διαδικασία της αναισθησίας στο τριχωτό της κεφαλής.
Αμέσως μετά, στα σημεία που υπέστησαν αναισθησία πραγματοποιούνται τομές, μέσω των οποίων ρυθμίζεται η βελτίωση του προσώπου με την χρήση ειδικού ενδοσκοπίου. Μετά την επέμβαση, ο/η ασθενής, μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινή του ζωή την ίδια ημέρα.

Η αποκατάσταση του ασθενούς επέρχεται σύντομα, σε διάστημα τριών με πέντε εβδομάδων, και κατά την ανάρρωση δεν βιώνει πόνους, παρά κάποιο μούδιασμα στους κροτάφους, ενώ τα ράμματα αφαιρούνται μόνα τους, σε διάστημα δέκα ημερών περίπου. Η μόνη απαγόρευση έγκειται στο ότι για τουλάχιστον ένα μήνα δεν επιτρέπεται να βαφτεί το τριχωτό της κεφαλής.

Διαβάστε ακόμη:
Ανάπλαση Προσώπου με βλαστοκύτταρα