ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Και τώρα Neovadiol: Η επανάσταση στην επιδερμίδα στα χρόνια της εμμηνόπαυσης

Κι αν, για πρώτη φορά, μία φροντίδα περιποίησης της επιδερμίδας μπορούσε να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης στην επιδερμίδα;

Και τώρα Neovadiol: Η επανάσταση στην επιδερμίδα στα χρόνια της εμμηνόπαυσης

Είναι ένα καλό ερώτημα, το οποίο μας βάζει εύλογα να το απαντήσουμε και να θέλουμε να ασχοληθούμε!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΑΔΙΟ ΖΩΗΣ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Η εμμηνόπαυση, σημαντικό στάδιο στη ζωή των γυναικών, καθώς και οι πολλαπλές μεταβολές που αυτή επιφέρει στην επιδερμίδα έχουν μελετηθεί εκτεταμένα από τη Vichy.

Όταν η Vichy δημιούργησε τη Neovadiol πριν από 15 χρόνια, υπήρξε η πρωτοπόρος μάρκα που εξειδικεύτηκε στις ανάγκες της επιδερμίδας με έλλειψη πυκνότητας, άνεσης, λάμψης και φρεσκάδας.
Σήμερα, η Vichy συνεχίζει να γράφει την ιστορία της Neovadiol και προχωρά ένα βήμα παραπέρα όσον αφορά τη φροντίδα της επιδερμίδας στην εμμηνόπαυση, μελετώντας την επίδραση των ορμονών που σχετίζονται με τη νεότητα της επιδερμίδας.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ VICHY: DHEA, ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΡΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Η DHEA, ή Διϋδροεπιανδροστερόνη, είναι η στεροειδής ορμόνη που υπάρχει σε μεγαλύτερη συγκέντρωση στην επιδερμίδα. Ξεκινά να παράγεται περίπου στην ηλικία των 7 ετών στα επινεφρίδια. Περίπου στην ηλικία των 25 ετών, η παραγωγή της φτάνει στο απόγειό της, ενώ στην ηλικία των 70 ετών μόλις το 10% της μέγιστης συγκέντρωσής της εξακολουθεί να υπάρχει. Τα επίπεδά της μειώνονται δραστικά με την ηλικία και φθίνουν ταχύτερα στη διάρκεια της εμμηνόπαυσης.

Για πρώτη φορά, η Vichy και ο Τομέας Έρευνας της L'Oreal συσχέτισαν την DHEA με τη γήρανση της επιδερμίδας και μελέτησαν την επίδραση της στη νεότητα της επιδερμίδας. Χάρη σε μελέτες που πραγματοποιήθηκαν σε γυναίκες σε φάση εμμηνόπαυσης, αποδείχθηκε ότι η DHEA δρα θετικά στην επιδερμίδα και στο χόριο, διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου και την παραγωγή σμήγματος, που μειώνεται με την ηλικία.

ΣΥΜΠΛΟΚΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ: ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Τα Εργαστήρια Vichy αφιέρωσαν 14 χρόνια ερευνών και προχώρησαν σε 13 ευρεσιτεχνίες προκειμένου να δημιουργήσουν την απόλυτη σύνθεση που μιμείται τη δράση της ορμόνης DHEA και αντιμετωπίζει τα συμπτώματα της επιδερμίδας κατά την εμμηνόπαυση. Αποτελείται από ένα μοναδικό συνδυασμό 4 δραστικών συστατικών (Hedione, Hepes, Hydrovance και μια άνευ προηγουμένου υψηλή συγκέντρωση Pro-Xylane) που οδήγησε στη νέα Κοσμητολογία Αναπλήρωσης με αποτελεσματικότητα σε όλους τους βασικούς δείκτες νεότητας της επιδερμίδας.

Η συγκέντρωση Pro-Xylane δρα στο κολλαγόνο I και στο κολλαγόνο III, που αποτελούν πηγές σφριγηλότητας και πυκνότητας, στο πάχος της επιδερμίδας μέσω αύξησης της σύνθεσης των γλυκοζαμινογλυκανών (GAG), ενώ ταυτόχρονα μειώνει τις καφέ κηλίδες, καθώς δρα στους ινοβλάστες. Η επιδερμίδα αποκαθίσταται σε όλα τα επίπεδα, "γεμίζει" και μέσα σε 4 μέρες γίνεται πιο σφριγηλή κατά 22%. Η απολέπιση ρυθμίζεται, η κυτταρική ανανέωση ευνοείται, η όψη της επιδερμίδας αλλάζει και αντιμετωπίζεται δραστικά η τραχύτητά της, χάρη στο δραστικό συστατικό Hepes, γνωστό για τις στοχευμένες απολεπιστικές του ιδιότητες. 7 ημέρες μετά, η επιδερμίδα ενυδατώνεται κατά 94% και γίνεται πιο λεία με αποτέλεσμα να είναι πιο σφριγηλή, άνετη και απαλή χάρη στο δραστικό συστατικό Hydrovance. Το δραστικό συστατικό Hedione αυξάνει τη φυσική παραγωγή λιπιδίων, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να έχει μεγαλύτερη άνεση και ελαστικότητα.

ΝΕΑ ΥΦΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑΔΑ

Στη νέα Neovadiol με Σύμπλοκο Αναπλήρωσης αναπτύχθηκαν 3 νέες γενιές υφών με στόχο να προσφέρει στις γυναίκες τη νεανική και φρέσκια επιδερμίδα με αίσθηση άνεσης.

Η νέα υφή του Serum λέγεται Glycoserum. Προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας όπως ένα gel, και άνεσης όπως ένα γαλάκτωμα. Απλώνεται εύκολα και απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα, χωρίς να κολλάει ή να αφήνει λιπαρότητα και γυαλάδα Χάρη στις ανεπαίσθητες, χρυσαφένιες μικροπέρλες αόρατες με γυμνό μάτι χαρίζει ενυδάτωση, άνεση καθώς και λάμψη.

Υφή νέκταρ- gel, για την κρέμα ημέρας για κανονική-μικτή επιδερμίδα. Η επιδερμίδα γίνεται απαλή, μεταξένια και ενυδατώνεται σε βάθος. Οι λευκές μικροπέρλες που περιέχει κάνουν την επιδερμίδα πιο λαμπερή.

Για τις ανάγκες της ξηρής επιδερμίδας, έχει αναπτυχθεί μία απαλή, διακριτική και θρεπτική υφή- γαλάκτωμα που αναπληρώνει τα λιπίδια που λείπουν από την επιδερμίδα για να αντιμετωπίσει τη ξηρότητα.
Το άρωμα της δημιουργεί επίσης μια έντονη αίσθηση ευεξίας και δροσερής, υγιούς επιδερμίδας. Δροσερό, λουλουδάτο, συνδυάζει νότες μήλου, πράσινου τσαγιού, ίριδας και γιασεμιού, με κορύφωση musk και βιολέτας.

Neovadiol creamserum

Διαβάστε ακόμη

Η βιταμίνη της νεότητας και πού θα την βρείτε

Πόδι της χήνας: Γιατί οι ρυτίδες στο σημείο αυτό είναι πιο βαθιές

Θέλετε να αυξήσετε το κολλαγόνο; Δείτε την ιδανική διατροφή