ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Προστασία των τελομερών, το κλειδί της νεότητας, από την FBM Anagenessis

Προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες του χώρου και που κάνουν την επιδερμίδα μας να φαίνεται από πέντε έως και δέκα χρόνια νεότερη!

Προστασία των τελομερών, το κλειδί της νεότητας, από την FBM Anagenessis

Η FBM Anagenessis έχει δημιουργήσει προϊόντα που αποτελούν ουσιαστικά ένα μοναδικό συμπύκνωμα ζωής και τα οποία χρησιμοποιούν καταξιωμένοι δερματολόγοι αλλά και ινστιτούτα αισθητικής με τεράστια εμπειρία.

Τα προϊόντα της Anagenessis, μιας εταιρίας αμιγώς ελληνικής, περιέχουν υψηλές ποσότητες από βιταμίνες, ένζυμα, φυτικά βλαστοκύτταρα και αλλά θρεπτικά συστατικά. Κάθε φορά που χρησιμοποιούνται καταγράφεται ένα πραγματικό «θαύμα» στη γυναίκα που, εφόσον τα εμπιστευτεί, δεν τα αποχωρίζεται πια. Πολλοί είναι εκείνοι άλλωστε που αναγνωρίζουν τα συγκεκριμένα προϊόντα ως την τελευταία «επανάσταση» στον τομέα της κοσμετολογίας.

maska

Εξουσιοδοτημένα καταστήματα δερματολόγοι και Ινστιτούτα Αισθητικής χρησιμοποιούν θεραπείες και προϊόντα που προτείνει η FBM Anagenessis, με τους πελάτες να δηλώνουν πως με την εφαρμογή τους βιώνουν μια συνδυαστική εμπειρία μαγείας και πολυτελείας.

Η εταιρία εξάλλου επιλέγει τους καλύτερους συνεργάτες για τα προϊόντα της. Ένας από αυτούς είναι το Beautyland, ένας εξειδικευμένος επαγγελματικός χώρος, όπου μπορεί κανείς να βρει τα προϊόντα Anagenessis Personal Clinic και επιλέξει τον κατάλληλο συνδυασμό που ταιριάζει ειδικά στην επιδερμίδα του προσώπου και του σώματός του. Στόχος είναι να φτάσει στην πιο φυσική και φρέσκια εκδοχή του δέρματός του, χρησιμοποιώντας συστατικά που είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι καλύπτουν κάθε ανάγκη της επιδερμίδας.

beauty


Η ιδιοκτήτρια του ινστιτούτου αισθητικής Beutyland, Γιώτα Δημητρακοπούλου, ο Νίκος Σκλαβουνος, Διευθυντής πωλήσεων και η Δανάη Μπουκουβάλα, επιστημονικός συνεργάτης της εταιρείας

Η Γιώτα Δημητρακοπούλου, πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α και Τ.Ε.Ι Αισθητικής Αθηνών, δημιούργησε το 1999 αυτόν τον όμορφο, ζεστό χώρο που ονόμασε Beautyland και ο οποίος υποδέχεται τους πελάτες του με αμεσότητα, ειλικρίνεια και υψηλή ποιότητα παροχής αισθητικών εφαρμογών.

anagennisi


Η ιδιοκτήτρια του ινστιτούτου αισθητικής Γιώτα Δημητρακοπούλου

Στο Beautyland, το προσωπικό του οποίου αποτελούν ακόμα έντεκα, άριστα καταρτισμένοι συνεργάτες, η κυρία Δημητρακοπούλου προσφέρει όλες τις θεραπείες Anagenessis αλλά και άλλες υπηρεσίες, που βασίζονται στην τεχνολογία αιχμής σε ό,τι αφορά την αισθητική. Το ινστιτούτο αισθητικής Beautyland βρίσκεται στην οδό Αγίου Νικολάου 1, 1ος όροφος, έναντι της πλατείας Αγίου Νικολάου, στο κέντρο της Αθήνας.

anagennisi2


Η ομάδα του Beautyland