5 λόγοι για να επιλέξετε το Laser για τη θεραπεία των κιρσών των κάτω άκρων

Και αν πιστεύετε ότι αυτές οι διατεταμένες φλέβες με την οφιοειδή αποτελούν μονάχα αισθητικό ζήτημα, θα πρέπει να γίνει απόλυτα κατανοητό και σαφές ότι αν δεν αντιμετωπιστούν, μπορούν να οδηγήσουν σε σοβαρές καταστάσεις όπως φλεβικά έλκη και φλεβικές θρομβώσεις.

Γιατί όμως να φτάσετε σε αυτό το σημείο, όταν μπορείτε πολύ εύκολα, ανώδυνα και αποτελεσματικά να αφαιρέσετε τους κιρσούς σας;

Τα τελευταία χρόνια η αγγειοχειρουργική έχει εξελιχθεί σημαντικά και πλέον θεραπείες όπως αυτή των κιρσών, δεν γίνονται με το κλασσικό χειρουργείο αλλά με πιο σύγχρονες μεθόδους.

Αυτή που ξεχωρίζει ως καλύτερη και συστήνεται από τις επιστημονικές κοινότητες παγκοσμίως είναι η θεραπεία με Laser.

Πάμε να ανακαλύψουμε πως λειτουργεί και γιατί μπορεί να προσφέρει άμεση ανακούφιση και λύση σε αυτό το συχνό και επίπονο πρόβλημα.

Η τεχνολογία Laser στη θεραπεία των κιρσών

Η θεραπεία των κιρσών με Laser είναι μια εξελιγμένη μέθοδος που επιτρέπει την ακριβή στόχευση των πασχουσών φλεβών χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Η πολύ λεπτή οπτική ίνα Laser, μέσω μια πολύ μικρής οπής στο δέρμα, εισέρχεται στην φλέβα - στόχο και προκαλεί την θερμική καταστροφή της με εξαιρετική ακρίβεια.

kirsoi2.jpg

Συγκριτικά με άλλες μεθόδους, το Laser προσφέρει την αποτελεσματικότερη λύση, αρκεί η θεραπεία να εφαρμόζεται από έναν έμπειρο αγγειοχειρουργό με εξειδίκευση στις φλεβικές παθήσεις ώστε να εξασφαλιστεί η σωστή εφαρμογή της.

Γιατί να επιλέξετε το Laser;

  1. Αποτελεσματικότητα και ακρίβεια
    Η μέθοδος με Laser είναι εξαιρετικά αποτελεσματική, προσφέροντας βελτίωση των συμπτωμάτων και ορατή μείωση των κιρσών από την πρώτη εφαρμογή. Η ακρίβεια του Laser, ειδικά του πλέον σύγχρονου 1940nm, επιτρέπει την επίτευξη άριστων αισθητικών αποτελεσμάτων με ελάχιστο κίνδυνο για τον υγιή περιβάλλοντα ιστό.
  2. Ελάχιστα επεμβατική μέθοδος
    Αντίθετα, με τις παραδοσιακές χειρουργικές τεχνικές, η θεραπεία με Laser δεν απαιτεί τομές, προσφέροντας μία ελάχιστα επεμβατική λύση. Αυτό μειώνει σημαντικά τη διάρκεια της ανάρρωσης και τις δυσφορίες μετά τη θεραπεία.
  3. Άμεση επάνοδος στις καθημερινές δραστηριότητες
    Η διαδικασία με laser είναι τόσο απλή που επιτρέπει στους ασθενείς να επιστρέψουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες, άμεσα. Συγκεκριμένα, ο ασθενής μετά το τέλος της θεραπείας, σηκώνεται και φεύγει μόνος του από την κλινική και επιστρέφει κανονικά στη ζωή που είχε και πριν.
  4. Ελάχιστες πιθανότητες επιπλοκών (μολύνσεις, φλεβική θρόμβωση)
    Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους, η θεραπεία κιρσών με laser μειώνει δραστικά τις πιθανότητες επιπλοκών όπως μολύνσεις ή φλεβική θρόμβωση, προσφέροντας μια ασφαλέστερη επιλογή.
  5. Καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα (δεν υπάρχουν ουλές, σημάδια)
    Τα αποτελέσματα της θεραπείας με laser είναι συνήθως αξιοσημείωτα, με τους ασθενείς να παρατηρούν άμεση βελτίωση στην εμφάνιση των ποδιών τους χωρίς ουλές ή άλλα μόνιμα σημάδια.

Θεραπεύστε με ασφάλεια τους Κιρσούς με Laser στο Siafakas Vein Center

Για να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε ώστε να ανακτήσετε την υγεία και την εμφάνιση των ποδιών σας, χρειάζεται να επιλέξετε έναν έμπειρο συνεργάτη.

Στο ιατρείο, Siafakas Vein Center, μπορείτε να απολαύσετε μία ασφαλή και υψηλής ποιότητας εμπειρία. Ο εξιδεικευμένος στην αντιμετώπιση των φλεβικών παθήσεων Αθανάσιος Σιαφάκας έχει επενδύσει στην καινοτομία με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, ώστε να παρέχει στον κάθε ασθενή τις καλύτερες λύσεις στην αντιμετώπιση των κιρσών.

Ποτέ το ταξίδι προς την θεραπεία αυτής της πάθησης δεν ήταν τόσο ανώδυνο και ασφαλές, όσο στο Siafakas Vein Center.

Ευχαριστούμε τον κο Αθανάσιο Σιαφάκα για τις πληροφορίες που μας έδωσε για την συγγραφή του παρόντος άρθρου.