ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Μάθετε τα πάντα για την εταιρεία οργανικών τροφών της Γκουίνεθ Πάλτροου

Λίγο μετά την έναρξη της επιχείρησης της κολλητής της φίλης Beyoncé «Vegan home delivery» η ηθοποιός Gwyneth Paltrow ξεκινάει και αυτή με την σειρά της την δικιά της επιχείρηση με σκοπό την υγεία και διατροφή του ανθρώπου.

Μάθετε τα πάντα για την εταιρεία οργανικών τροφών της Γκουίνεθ Πάλτροου

Σύμφωνα με το Harper's Bazaar, η ιδρυτής της GOOP έχει συνεργαστεί με την φίλη της Tracy Anderson και την εταιρική συνεταίρο Maria Baum για να λανσάρουν μία εταιρία με φυσικές τροφές «3 Green Hearts». Η Andreson αποκάλυψε ότι η 3 Green Hearts έχει σχέδια να επεκταθεί και στον τομέα των προϊόντων ομορφιάς βασισμένα μόνο σε φυσικά υλικά και σε είδη καθαριότητας, στο άμεσο μέλλον.

Η συλλογή υγιεινών τροφών θα είναι διαθέσιμη για αγορά στα γυμναστήρια της κυρίας Anderson στο East Hampton και Water Mill της Νέας Υόρκης αντίστοιχα. Κάθε πιάτο θα περιέχει ντόπια γεύματα όπως μακαρόνια χωρίς γλουτένη, σαλάτα κινόα, τάκος με ψάρια, φρέσκους χυμούς, smoothies και σφηνάκια frosting. Ναι καλά το διαβάσατε! Η κυρία Paltrow αφήνει στην άκρη τα cupcakes και επικεντρώνεται κυρίως στην κατεψυγμένη επικάλυψη!

«Είμαι μεγάλη λάτρης του φαγητού και γι' αυτό θα υπάρχουν αυτά τα γλυκά σφηνάκια, αλλά η επικάλυψη είναι φτιαγμένη από αγνά υλικά, δεν έχει καμία βλαβερή ουσία μέσα. Κατάφερα να φτιάξω συνταγή για κουλουράκια χωρίς γλουτένη, ούτε σόγια, ούτε γαλακτοκομικά, ούτε ξηρούς καρπούς, ούτε αυγά. Δηλαδή με κανένα από τα κοινά προς όλους αλλεργιογόνα.» Είπε στην συνέντευξη η κυρία Tracy Anderson.

Ωστόσο η Gwyneth Paltrow μπορεί τώρα να είναι σύμβολο υγείας και ισορροπημένης διατροφής, όμως δεν ήταν πάντα έτσι τα πράγματα για την μητέρα δύο παιδιών, καθώς δεν κατάφερνε πάντα να φτάνει τους στόχους που έθετε για την φυσική της κατάσταση. Έχει μιλήσει ανοιχτά για τις περίεργες δίαιτες και διατροφές που πειραματιζόταν στα 20 και στα 30 της, όπως με καθάρσεις και αποτοξινώσεις από φαγητά, όπως π.χ. το Master Cleanse που μετά από 10 ημέρες χωρίς φαγητό είχε παραισθήσεις. Αφότου γνώρισε η Paltrow την Anderson, η Gwyneth κατάλαβε την έννοια της υγιεινής διατροφής και τώρα είναι ακόμα πιο χαρούμενη που μπορεί να μοιραστεί τα "μυστικά" της με τους θαυμαστές της ανά τον κόσμο.

Εφόσον όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να είναι μέρα με την μέρα όλο και πιο προσεκτικοί με την διατροφή τους, η 3 Green Hearts στοχεύει στο να είναι η λύση σε όλους αυτούς που λατρεύουν το φαγητό με γευστικά και υγιεινά πιάτα.... με μία δόση γλυκιάς επικάλυψης.

πηγή: www.toovia.com