ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το καρπούζι μας ανεβάζει!

Το έχουμε όλοι στο ψυγείο μας, καθώς είναι το κατ’ εξοχήνφρούτο του καλοκαιριού, λίγοι όμως γνωρίζουν ότι μία φέτα του αρκεί, γιαυψηλές  επιδόσεις στο σεξ! Πρόκειται γιατο καρπούζι. Ναι, καλά διαβάσατε!

Το καρπούζι μας ανεβάζει!

Το έχουμε όλοι στο ψυγείο μας, καθώς είναι το κατ’ εξοχήνφρούτο του καλοκαιριού, λίγοι όμως γνωρίζουν ότι μία φέτα του αρκεί, γιαυψηλές επιδόσεις στο σεξ! Πρόκειται γιατο καρπούζι. Ναι, καλά διαβάσατε!

Σύμφωνα με τους επιστήμονες,τα καρπούζια περιέχουν κιτρουλίνη, ένα συστατικό που συμβάλλει στη χαλάρωση τωναγγείων του οργανισμού. Ο τρόπος που επιδρά, είναι, δηλαδή, παρόμοιος μεορισμένων συστατικών που περιέχονται στο γνωστό σε όλους χάπι Viagra.

Η κιτρουλίνη αντιδρά με τα ένζυμα του οργανισμού, ότανκαταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες και αλλάζει σε αργινίνη, ένα αμινοξύ πουωφελεί την καρδιά, το κυκλοφορικό και το ανοσοποιητικό.

Περισσότερη κιτρουλίνη, σε ποσοστό που αγγίζει έως και 60%, βρίσκεταιστη φλούδα του καρπουζιού και όχι στη σάρκα, ενώ είναι υψηλότερη σε αυτά πουέχουν πιο κίτρινη επιφάνεια.

Πρακτικά για να ενισχύσει κάποιος δραστικά τα επίπεδααργινίνης στο σώμα, θα πρέπει να καταναλώσει περίπου 6 φλιτζάνια καρπούζι.

Τι περιμένετε!