ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το Collagen Pro – Active χορηγός των λαμπερών εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής

Για 9η συνεχή χρονιά γιορτάστηκε στις 16 Οκτωβρίου η Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2015. Μέγας χορηγός της ολοήμερης εκδήλωσης ήταν το Collagen Pro – Active, το κορυφαίο συμπλήρωμα διατροφής για την υγεία και την ομορφιά.

Το Collagen Pro – Active χορηγός των λαμπερών εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το αυθεντικό, πόσιμο κολλαγόνο Collagen Pro – Active και να ενημερωθούν για τα πολλαπλά οφέλη του για τον οργανισμό.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει η Έλλη Παπαγγελή, η οποία έκλεψε την παράσταση με την εντυπωσιακή παρουσία της! Η Έλλη μίλησε αναλυτικά για τις ευεργετικές ιδιότητες του Collagen Pro – Active, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι σε αυτό οφείλει τη λάμψη και την ευεξία της.

Υπεύθυνη διοργάνωσης ήταν η Επιστημονική Ομάδα «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ», ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους διακεκριμένοι ομιλητές, αλλά και ξεχωριστές παρουσίες από τον επιστημονικό, αθλητικό, καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό χώρο.

Ενημερωθείτε για το Collagen Pro-Active από το site www.collagenpower.gr και τη σελίδα μας στο Facebook με πάνω από 120.000 φίλους!