ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Μανιτάρια και… αντίο κρυολόγημα

Τα μανιτάρια αποτελούν αγαπημένη επιλογή στη μαγειρική, λόγω της πλούσιας γεύσης τους και της ευκολίας να προστεθούν σχεδόν σε οποιαδήποτε συνταγή. Ωστόσο, σχετικά λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν τα οφέλη που η κατανάλωσή τους μπορεί να επιφέρει στην υγεία μας.

Μανιτάρια και… αντίο κρυολόγημα

Υπάρχουν χιλιάδες είδη μανιταριών ανά τον κόσμο. Κάποια από αυτά είναι εδώδιμα, ενώ η βρώση κάποιων άλλων μπορεί να αποβεί τοξική για τον οργανισμό. Η θρεπτική αξία τους είναι υψηλή, αφού περιέχουν μεγάλες ποσότητες πρωτεΐνης υψηλής βιολογικής αξίας, ελάχιστα λιπαρά και δη κορεσμένα,αλλά και αρκετές φυτικές ίνες.

Τα τελευταία χρόνια, τα μανιτάρια έχουν απασχολήσει αρκετά τον επιστημονικό και τον ιατρικό κόσμο, γιατί η κατανάλωσή τους παρουσιάζει σημαντικά οφέλη για τον οργανισμό καικυρίως για το ανοσοποιητικό σύστημα. Συγκεκριμένα, τα μανιτάρια ReishiGanodermalucidum ) και Shiitake, τα οποία και είναι ιδιαίτερα δημοφιλή ως τροφή στην Ασία, φέρεται να συμβάλλουν αποτελεσματικά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Τα αποτελέσματα έρευνας έχουν δείξει πως τα μανιτάρια Reishi βοηθούν στην τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και συμβάλλουν σημαντικά στην αντιμετώπιση ιογενών λοιμώξεων, όπως είναι η γρίπη. Αντίστοιχα είναι και τα αποτελέσματα για τα μανιτάρια Shiitake, τα οποία δείχνουν πως η καθημερινή κατανάλωση τους μπορεί να βελτιώσει τη λειτουργία των γ-δ Τ κυττάρων και να μειώσει αποτελεσματικά τα επίπεδα των φλεγμονωδών πρωτεϊνών. Τα γ-δ Τ κύτταρα είναι υποσύνολο των Τ λεμφοκυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος, τα οποία και βοηθάνε στην άμυνα του οργανισμού.

Δεν είναι τυχαίο πως τα συγκεκριμένα μανιτάρια αποτελούν κύρια συστατικά της σύνθεσης του Royal Tonic της Lanes. Το Royal Tonic είναι ένα νέο συμπλήρωμα διατροφής για την αντιμετώπιση του κρυολογήματος και της γρίπης. Η σύνθεση του αποτελείται από 1000mg βασιλικού πολτού, 1000mg πρωτογάλακτος, πρόπολη, βιταμίνη Β6 και μανιτάρια Reishi και Shiitake, τα οποία είναι οργανικής καλλιέργειας. Είναι σε υγρή μορφή για να έχει γρήγορη απορρόφηση και άμεση δράση και προσφέρεται σε μονοδόσεις των 10ml. Είναι ιδανικό για άτομα τα οποία έχουν κρυολογήσει ή ταλαιπωρούνται από κάποια ίωση, αφού μπορεί να συμβάλλει αποτελεσματικά στην τόνωση και την ενέργεια, ενώ παράλληλα διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά στην αντιμετώπιση του κρυολογήματος.

Φυσικά, το Royal Tonic μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την ενίσχυση του του εξασθενημένου ανοσοποιητικού συστήματος για την πρόληψη εμφάνισης κρυολογημάτων και ιώσεων.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα δεδομένα των ερευνών, η κατανάλωση μανιταριών Shiitake και Reishi μπορεί να έχει σημαντικά οφέλη στην άμυνα του οργανισμού. Όταν αυτά είναι βιολογικής προέλευσης και συνδυάζονται με συστατικά όπως ο βασιλικός πολτός που συμβάλλει στην ανοσοδιέγερση και τη θρέψη του οργανισμού, το πρωτόγαλα που είναι συμπυκνωμένη μορφή θρεπτικών συστατικών, αντισωμάτων & ενζύμων και η πρόπολη που προσφέρει ισχυρή αντιμικροβιακή και αντιική δράση, όπως συμβαίνει στο Royal Tonic της Lanes, η δράση τους απέναντι στη γρίπη και το κρυολόγημα μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική.

Τα υψηλής ποιότητας συμπληρώματα διατροφής Lanes, έχοντας ως γνώμονα τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, αναπτύσσονται διαρκώς για να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες του. Προσφέρουν καινοτομικές συνθέσεις με συστατικά που βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα με στόχο τη φροντίδα της υγείας εκ των έσω.

Προμηθευτείτε το Royal Tonic της Lanes στην προνομιακή τιμή των 14,90 € και πείτε… αντίο στο κρυολόγημα!