ΠΕΔΥ – ΕΟΠΥΥ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ: Πολιτικά ανήθικος ο Αδωνις Γεωργιάδης

Το πολιτικό τέλος του Άδωνι Γεωργιάδη φτάνει μετά τοακατάσχετο υβρεολόγιο των τελευταίων ημερών κατά των γιατρών της πρωτοβάθμιαςφροντίδας υγείας και  περί χειρουργώνάσχετων με το αντικείμενο τους
Γιατροί ΕΟΠΥΥ: Πολιτικά ανήθικος ο Αδωνις Γεωργιάδης

Το πολιτικό τέλος του Άδωνι Γεωργιάδη φτάνει μετά τοακατάσχετο υβρεολόγιο των τελευταίων ημερών κατά των γιατρών της πρωτοβάθμιαςφροντίδας υγείας και περί χειρουργώνάσχετων με το αντικείμενο τους.

Αυτό προβλέπει ο Σύλλογος των Γιατρών ΕΟΠΥΥ (ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ Αττικής) σε ανακοίνωσή του στην οποία επισημαίνει ότι «η πολιτική τουανηθικότητα έχει πλέον ξεπεράσει και τα όρια των απαιτήσεων της τρόικας», μεαφορμή τις δηλώσεις του για απολύσεις των γιατρών του ΕΟΠΥΥ.


Οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ σημειώνουν ότι ο σκοπός του υπουργούΥγείας είναι προφανής: ο εξευτελισμός της Δημόσιας Υγείας. Το δόγμα τηςκαταστροφής προϋποθέτει αρχικά τον ευτελισμό θεσμών και προσώπων, ώστε σεδεύτερο χρόνο να κατεδαφίσει ότι έχει απομείνει όρθιο.

Μάλιστα, επισημαίνουν ότι «δεν έχουμε ανάγκη επαίνων από τονφυσικό αυτουργό της κατεδάφισης της Δημόσιας Υγείας στη χώρα μας και τον ηθικόαυτουργό της επερχόμενης γενοκτονίας. Η καταξίωση μας βρίσκεται στην καθημερινήμας επαφή και προσφορά στους ασθενείς μας. Όμως, είναι πρωτοφανές για τα διεθνή δεδομένα, Υπουργός Υγείας νακαταφέρεται με τέτοιο τρόπο κατά λειτουργών της υγείας».

Και οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ καταλήγουν λέγοντας ότι η πολιτικήαισθητική του Υπουργού δεν έχει θέση στην δοκιμαζόμενη κοινωνία και πολύπερισσότερο στην ιατρική κοινότητα.



Διαβάστε επίσης



Οργή γιατρών για τις δηλώσεις Άδωνι περί δόξας και απολύσεων

Άδωνις: Βαρέθηκα να κάνω το αυτονόητο και να δοξάζεται ο Τόμσεν