ΠΕΔΥ – ΕΟΠΥΥ

ΙΣΠ: Τα μέτρα του Άδωνι θίγουν τους ασθενείς

«Οιατρικός κόσμος δεν εκβιάζεται και αυτό το έδειξε με τη μεγαλειώδη συμμετοχήτου στη συγκέντρωσηστο Υπουργείο Υγείας και την πορεία προς τη Βουλή»
ΙΣΠ: Τα μέτρα του Άδωνι θίγουν τους ασθενείς

«Οιατρικός κόσμος δεν εκβιάζεται και αυτό το έδειξε με τη μεγαλειώδη συμμετοχήτου στη συγκέντρωσηστο Υπουργείο Υγείας και την πορεία προς τη Βουλή», αναφέρει σε ανακοίνωσή τουο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά, μετά την απόφαση του υπουργείου Υγείας ναπροχωρήσει σε καταγγελία των συμβάσεων του ΕΟΠΥΥ με τους απεργούς γιατρούς του ΕΟΠΥΥ.

ΟΙΣΠ καταγγέλει «τους απεργοσπαστικούς μηχανισμούς του Υπουργείου Υγείας γιακατάργηση των 150 επισκέψεων ανά μήνα, με τις οποίες οι ασφαλισμένοι τουΕΟΠΥΥ είχαν τη δυνατότητα να καλύψουν ανάγκες τρέχουσες και επείγουσες».

«Τομέτρο στρέφεται, σημειώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά, κατά των πολιτών καιόχι κατά των γιατρών, δείχνει δε τοσκληρό πρόσωπο της πολιτείας και του Υπουργού στους μη έχοντες πολίτες. Η απαξιωτική επίσκεψη των 10 ευρώ (που με τιςπροσθαφαιρέσεις ήταν 5,5 ευρώ και μάλιστα μας τις χρωστάνε πάνω από 10 μήνες)δεν μας θίγει. Θίγει τον πολίτη καιδείχνει την έλλειψη σοβαρότητας του Υπουργείου».

ΟΙΣΠ καλεί τον Πρωθυπουργό της χώρας να δει τα προβλήματα στο χώρο της Υγείαςκαι να προστατεύσει την Περίθαλψη που πρέπει να απολαμβάνει ο πολίτης, ενώδηλώνει ότι συνεχίζεται ο απεργιακός αγώνας.

Διαβαστεεπίσης

Απλήρωτοι από το καλοκαίρι, οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ που απολύονται

Μπέζας: διακόπτεται η σύμβαση με ΕΟΠΥΥ 1000 περίπου γιατρών

Αποκάλυψη: Το plan b των εκκαθαρίσεων στον ΕΟΠΥΥ

Πανιατρική συγκέντρωση στο Υπουργείο Υγείας (Φωτό & Βίντεο)