ΠΕΔΥ – ΕΟΠΥΥ

Αύριο τελικά το πόρισμα Αξιολόγησης του ΕΟΠΥΥ

Αναβάλλεται από ημέρα σε ημέρα το πόρισμα για τηνΑξιολόγηση του ΕΟΠΥΥ και οι τελευταίες ασφαλείς πληροφορίες, αναφέρουν ότιαύριο Τετάρτη θα το έχει τελικά στα χέρια του ο υπουργός Υγείας κ. ΑδωνιςΓεωργιάδης
Αύριο τελικά το πόρισμα Αξιολόγησης του ΕΟΠΥΥ

Αναβάλλεται από ημέρα σε ημέρα το πόρισμα για τηνΑξιολόγηση του ΕΟΠΥΥ και οι τελευταίες ασφαλείς πληροφορίες, αναφέρουν ότιαύριο Τετάρτη θα το έχει τελικά στα χέρια του ο υπουργός Υγείας κ. ΑδωνιςΓεωργιάδης.

Η Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, αποδεικνύεται μία σημαντικήημέρα για την υγεία και την επόμενη ημέρα του ΕΟΠΥΥ, καθώς με το πόρισμα ανάχείρας, ο υπουργός Υγείας θα κατευθυνθεί στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων τηςΒουλής, προκειμένου να συζητήσει το θέμα της αξιολόγησης του Οργανισμού αλλάκαι των πιθανών απολύσεων που θα σηματοδοτήσει.

Βεβαίως στην Επιτροπή, έχουν κληθεί και οι γιατροίτου ΕΟΠΥΥ αλλά και εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, ενώ ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης,έχει ζητήσει επιμόνως από τον ιατρικό κόσμο να είναι παρών στην συζήτηση.

Εξάλλου, για αύριο είναι προγραμματισμένη απεργίατόσο των γιατρών όσο και των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία, κινητοποίησηπου εκτός των άλλων, κρύβει και έναν έντονο συμβολισμό από τον κλάδο.