ΠΕΔΥ – ΕΟΠΥΥ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ: Συνεχίζουμε την απεργία, να παρέμβει ο πρωθυπουργός

Τη συνέχιση τωνκινητοποιήσεων προτείνουν οι γιατροί ΕΟΠΥΥ της Αττικής προς την Ομοσπονδία τους,μετά το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ο διάλογος με το υπουργείο Υγείας,ενώ εξετάζουν και άλλα μέσα προκειμένου να αποτρέψουν τις απολύσεις
Γιατροί ΕΟΠΥΥ: Συνεχίζουμε την απεργία, να παρέμβει ο πρωθυπουργός

Τη συνέχιση τωνκινητοποιήσεων προτείνουν οι γιατροί ΕΟΠΥΥ της Αττικής προς την Ομοσπονδία τους,μετά το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ο διάλογος με το υπουργείο Υγείας,ενώ εξετάζουν και άλλα μέσα προκειμένου να αποτρέψουν τις απολύσεις των γιατρώντου ΕΟΠΥΥ.

Στη μαζική συνέλευση τουΣυλλόγου των Γιατρών ΕΟΠΥΥ Αττικής, αποφασίστηκε να εισηγηθούν στην Ομοσπονδίατων Γιατρών του ΕΟΠΥΥ τη συνέχιση των κινητοποιήσεων, και παράλληλα να υπάρξειδιάβημα προς τον πρωθυπουργό προκειμένου να αναλάβει τις ευθύνες του για τονπροσχηματικό διάλογο που γίνεται με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Σε ψήφισμα της γενικής συνέλευσηςτου ΣΕΥΠ ΕΟΠΥΥ Αττικής αναφέρονται τα εξής:

«Η μαζικότατη ΓενικήΣυνέλευση αποφάσισε, την συνέχιση τουαγώνα μας ενάντια στη καταστροφή της Δημόσιας Υγείας. Η Κυβέρνηση πιστή στομνημονιακό δόγμα για απολύσεις – ανθρωποθυσίες εργαζομένων με τη καταστροφή τηςΠρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας θέτει σε κίνδυνο τη Δημόσια Υγεία απειλώνταςτη συνέχιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Καλούμε, όλη τηνκοινωνία, ασφαλισμένους και ανασφάλιστους, να εναντιωθούν στα εγκληματικάσχέδια της Κυβέρνησης. Η ώρα μηδέν έχει φτάσει πλέον και όλοι πρέπει νααναλάβουμε τις ευθύνες μας.

Προτείνουμε στην ομάδαδιαλόγου με συντονιστή τον ΠΙΣ και την ΠΟΣΕΥΠ – ΕΟΠΥΥ, να μεταφέρει στονΠρωθυπουργό το αδιέξοδο του μέχρι τώρα προσχηματικού διαλόγου με την ηγεσία τουΥπουργείου Υγείας και να αναλάβει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός τις ευθύνες του, γιατην επερχόμενη γενοκτονία του Ελληνικού λαού».

Διαβαστεεπίσης

Γιατροί ΕΟΠΥΥ: άκαρπη απέβη και η τρίτη συνάντηση με το υπ. Υγείας

Γιατροί ΕΟΠΥΥ: με την ίδια ατζέντα στον διάλογο σήμερα & νέες απεργίες