ΠΕΔΥ – ΕΟΠΥΥ

Άδωνις για ν/σ ΕΟΠΥΥ: Στις λεπτομέρειες κρύβεται ο διάβολος

«Οι βασικές αρχές του νομοσχεδίου για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, δεν αλλάζουν. Αυτό πιυ συζητάμε είναι οι λεπτομέρειες. Καμιά φορά ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες», δήλωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μετά τη συνάντηση που είχε με τον τομέα υγείας του ΠΑΣΟΚ.
Άδωνις για ν/σ ΕΟΠΥΥ: Στις λεπτομέρειες κρύβεται ο διάβολος

«Οι βασικές αρχές του νομοσχεδίου για την πρωτοβάθμιαφροντίδα υγείας, δεν αλλάζουν. Αυτό πιυ συζητάμε είναι οι λεπτομέρειες. Καμιάφορά ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες», δήλωσε ο υπουργός Υγείας ΆδωνιςΓεωργιάδης μετά τη συνάντηση που είχε με τον τομέα υγείας του ΠΑΣΟΚ.



Χωρίς βέβαια να ξεκαθαρίσει ποιος είναι ο διάβολος σταζητήματα της δημόσιας υγείας, ο κ. Α.Γεωργιάδης έσπευσε να πάρει από πάνω του την ευθύνη της μεταρρύθμισης, λέγονταςχαρακτηριστικά οτι «η μεταρρύθμιση έχει την πλήρη υποστήριξη του Πρωθυπουργούκαι αποτελεί κυβερνητική απόφαση και όχι απόφαση προσωπική μου»!



Λίγο νωρίτερα, οι γιατροί εκπρόσωποι του ΠανελληνίουΙατρικού Συλλόγου είχαν φύγει έξαλλοι από τη συνάντηση καταγγέλοντας τονυπουργό Υγείας και ζητώντας την απομάκρυνση του.



Ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης απαντώντας στους γιατρούς σημείωσεότι «οι γιατροί επέλεξαν αντί να είναι παρόντες να κάνουν 60 μέρες απεργία. Δεντους φταίω εγώ σε αυτό, Αν έκαναν την απεργία πιστεύοντας ότι θα κάνουν τηνκυβέρνηση να υποχωρήσει για τη μεταρρύθμιση έκαναν μεγάλο λάθος».



Διαβάστε επίσης

Σ/Ν ΠΦΥ: ρήξη με τους γιατρούς - συναίνεση με το ΠΑΣΟΚ