ΠΕΔΥ – ΕΟΠΥΥ

Η εξυπηρέτηση στο ΠΕΔΥ μέσω μηνυμάτων και tweets στον Άδωνι!

To ΠΕΔΥ δεν σκίζει τελικά, όπως θέλει να το εμφανίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης. Λίγες μέρες μετά τα χαριτωμένα μηνύματα της συζύγου του Ευγενίας
Η εξυπηρέτηση στο ΠΕΔΥ μέσω μηνυμάτων και tweets στον Άδωνι!

To ΠΕΔΥ δεν σκίζει τελικά, όπως θέλει να το εμφανίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης. Λίγες μέρες μετά τα χαριτωμένα μηνύματα της συζύγου του Ευγενίας Μανωλίδου για την εξυπηρέτηση της από το ΠΕΔΥ, ένας γνωστός του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, δεν είχε την ίδια μεταχείριση από το Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας, όπως συμβαίνει άλλωστε και με τους ασθενείς που καταφεύγουν στα κοινωνικά ιατρεία αναζητώντας ιατρική βοήθεια.


Σύμφωνα με όσα έγραψε και ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης, ένας γνωστός του κατέφυγε στο ΠΕΔΥ της περιοχής του, αλλά δεν εξυπηρετήθηκε γιατί δεν είχε θεωρήσει το βιβλιάριο υγείας του, παρά το γεγονός ότι το ΠΕΔΥ σύμφωνα με τον ιδρυτικό του νόμο, δέχεται και ανασφάλιστους πολίτες.


Χρειάστηκε η παρέμβαση του υπουργού Υγείας, προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο ασθενής προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο ασθενής.


Το θέμα προέκυψε από τα tweets του υπουργού Υγείας, ο οποίος αφού περιέγραψε το περιστατικό σχολιάζοντας ότι κακώς δεν εξέτασαν τον ασθενή στο ΠΕΔΥ, έγραψε ότι «όλοι οι γιατροί πρέπει να ξέρουν ότι εφ’ όσον έχεις κλείσει το ραντεβού σου κανένας γιατρός του ΠΕΔΥ σε κανέναν δεν μπορεί να αρνηθεί υπηρεσίες!».


Διαβάστε επίσης


Όταν η κυρία Υπουργού κάνει πολιτική Υγείας...

Τι έγραψε στο twitter ο Άδωνις για το sms της Ευγενίας