ΦΑΡΜΑΚO

Νέο πρόσωπο στην θέση Goverment Affairis Director της GSK Ελλάς

Η κυρία Ρομίνα Σιατερλή ανέλαβε τη θέση Government Affairs Director στη GSK Ελλάδος, από την Πέμπτη 15 Μαΐου.

Νέο πρόσωπο στην θέση Goverment Affairis Director της GSK Ελλάς

Όπως ανακοινώνει η φαρμακοβιομηχανία, η Ρομίνα θα ηγηθεί της στρατηγικής του τμήματος Governmental Affairs το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και τη διαχείριση θεμάτων που αφορούν στην τιμολόγηση και αποζημίωση όλων των φαρμάκων καθώς και την επικοινωνία και συνεργασία με φορείς υγείας. Ακόμα θα είναι υπεύθυνη για την ενίσχυση της εταιρικής εικόνας καθώς επίσης και για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της επικοινωνιακής στρατηγικής της GSK Ελλάς.

Η Ρομίνα είναι πτυχιούχος BA in "Economics & Government", University of Essex, UK και κατέχει MPhil in "European studies", University of Cambridge, UK καθώς και Executive MBA, London Business School, UK. Διαθέτει σημαντική εργασιακή εμπειρία σε Public, Government Affairs και Communications και είχε καθοριστικό ρόλο στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση προγραμμάτων με στόχο την ενίσχυση της εταιρικής εικόνας και την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων των εταιρειών με τις οποίες συνεργάστηκε. Τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής της καριέρας κατείχε ρόλους στον ευρύτερο δημόσιο τομέα υπηρεσιών στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Belgium), το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) στην Ελλάδα και τη Runnymede Trust (UK).

Το 2001 η Ρομίνα στράφηκε στον ιδιωτικό τομέα – Corporate και εργάσθηκε πρώτα στην Accenture (UK) ως Senior Strategy Consultant στο τμήμα Policy & Corporate Affairs και μετέπειτα στην Philip Morris International, όπου κατείχε διάφορους ρόλους τόσο στα κεντρικά της εταιρείας στην Ελβετία (Public Affairs Manager, Charitable Contributions Director) όσο και σε τοπικές αγορές (Corporate Affairs Manager Ελλάδας, Corporate Affairs Director για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα) Έχει επίσης διατελέσει Αντιπρόεδρος του ΔΣ της Παπαστράτος ΑΒΕΣ και μέλος του Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ.