ΦΑΡΜΑΚO

ΕΛΠΕΝ: 200 εκατ. συσκευές σε 50 χρόνια & 60 χώρες

«Ήρθε ο καιρός να συστηθούμε!» μας προτείνει η ELPEN, η πρωτοπόρος ελληνική φαρμακευτική βιομηχανία, μέσα από το νέο τηλεοπτικό σποτ, που βρίσκεται στον «αέρα» από την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου.
ΕΛΠΕΝ: 200 εκατ. συσκευές σε 50 χρόνια & 60 χώρες

«Ήρθε ο καιρός να συστηθούμε!» μας προτείνει η ELPEN, η πρωτοπόρος ελληνική φαρμακευτική βιομηχανία, μέσα από το νέο τηλεοπτικό σποτ, που βρίσκεται στον «αέρα» από την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου.

Παρόλο που τα προϊόντα της ELPEN ήδη χαίρουν εμπιστοσύνης από τον ιατροφαρμακευτικό κόσμο, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, το σποτ προτρέπει και το ευρύ κοινό να θυμηθεί ότι κάπου όλοι οι Έλληνες έχουν συναντηθεί με τα προϊόντα της εταιρίας στα 50 χρόνια της ιστορίας της όπως «…στο φαρμακείο, στα ταξίδια μας, σε κάθε ελληνικό σπίτι…».

Υπολογίζεται άλλωστε ότι πάνω από 200 εκατ. συσκευασίες της ELPEN, έχουν διατεθεί μέχρι σήμερα, στην ελληνική αγορά, αλλά «…και σε 60 χώρες» αφού η ELPEN έχει ισχυρή παρουσία και στον διεθνή χώρο με εξαγωγές 30 σκευασμάτων που επιβεβαιώνουν την ποιότητα, την ανταγωνιστικότητα και τον εξωστρεφή προσανατολισμό της εταιρείας, με «διαβατήριο» το Elpenhaler τη συσκευή που επινόησε ο Πρόεδρος της εταιρίας.

Και είναι αλήθεια ότι από τη δεκαετία του ‘60 που ξεκίνησε ο ιδρυτής και Πρόεδρος της ELPEN, Δημήτρης Πενταφράγκας μέχρι σήμερα, η ELPEN συνεχίζει να δημιουργεί αξιόπιστα ελληνικά φάρμακα για πολλές μεγάλες θεραπευτικές κατηγορίες, στο ιδιωτικό Ερευνητικό & Πειραματικό Κέντρο της. Ένα πρότυπο Κέντρο στο Πικέρμι Αττικής, που αποτελεί το μεγαλύτερο της Ελλάδας και έχει επανειλημμένως αναγνωριστεί και βραβευθεί παγκοσμίως, από σημαντικές προσωπικότητες της επιστημονικής κοινότητας.

Από το σποτ πηγάζει μία ιστορία ήρεμης δύναμης, καινοτομίας και επιτυχιών των τελευταίων 50 χρόνων και ολοκληρώνεται με το διαχρονικό μήνυμα «…και μεγαλώνουμε συνεχώς… για να μεγαλώνετε κι εσείς καλύτερα!».

Αυτό υποδεικνύει η ιστορία μισού αιώνα της ELPEN, αλλά και οι εργαζόμενοι που έχουν φθάσει τους 840 στον Όμιλο ELPEN με πάνω από 270 ειδικευμένα στελέχη και επιστήμονες από όλους τους εξειδικευμένους κλάδους της Υγείας οι οποίοι διασφαλίζουν καθημερινά την ποιότητα των ελληνικών φαρμάκων που προορίζονται για τους ασθενείς ώστε να μεγαλώνουν και εκείνοι με Ασφάλεια και Υγεία!

Το σποτ δημιουργήθηκε από τον βραβευμένο σκηνοθέτη Γιώργο Ζώη και μια πολυμελή ομάδα επαγγελματιών της τηλεόρασης, τόσο στο εργοστάσιο της ELPEN όσο και σε τρεις επιπλέον τοποθεσίες (σε ένα νεοκλασικό σπίτι, σ’ ένα πρότυπο φαρμακείο, στην Αττική οδό) αλλά και στο στούντιο. Η μουσική που συνοδεύει το σποτ είναι πρωτότυπη.