ΦΑΡΜΑΚO

Στο κενό η έκκληση στον Άδωνι για τους ασθενείς με ηπατίτιδα

Καμία ανταπόκριση ακόμα από το υπουργείο Υγείας στην έκκληση του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου για την εξεύρεση των φαρμάκων που έχουν ανάγκη 4 ανασφάλιστοι ασθενείς με ηπατίτιδα .
Στο κενό η έκκληση στον Άδωνι για τους ασθενείς με ηπατίτιδα

Καμία ανταπόκριση ακόμα από το υπουργείο Υγείας στην έκκληση του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου για την εξεύρεση των φαρμάκων που έχουν ανάγκη 4 ανασφάλιστοι ασθενείς με ηπατίτιδα.


Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο έχει ενημερώσει από τις 11 Μαρτίου, για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένοι ασθενείς, οι οποίοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν τα ακριβά φάρμακα που έχουν ανάγκη, αλλά από το γραφείο του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, η μοναδική απάντηση ήταν ότι θα πρέπει οι υπεύθυνοι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου του Ελληνικού να απευθυνθούν σε φαρμακευτική εταιρεία για να εξασφαλίσουν τα φάρμακα για την ηπατίτιδα.


Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού καλεί τον κόσμο να στείλει μαζικά μηνύματα αλλά και να τηλεφωνήσει στα παρακάτω τηλέφωνα του Υπουργείου Υγείας και της Γραμματείας της Κυβέρνησης ζητώντας να μπορέσουν τέσσερις ασθενείς μας με ηπατίτιδα να κάνουν τις θεραπείες τους δωρεάν.


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
Τηλέφωνο Υπουργού 213-2161-245
Email minister@yyka.gov.gr
Τηλέφωνο Γραμματείας 210-5235-815 και 210-5235-819


ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Τηλέφωνο 210-3385-402 (405 έως 7)
Email gge@ggk.gr


Διαβάστε επίσης


Ο Άδωνις, ως Πόντιος Πιλάτος, στέλνει ασθενείς σε κοιν. ιατρεία

Κραυγή απόγνωσης από ανασφάλιστους ασθενείς με ηπατίτιδα