ΦΑΡΜΑΚO

Βραβείο στα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana για την αντιμετώπιση της φτώχειας

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου UNESCO Πειραιώς & Νήσων, βραβεύθηκαν τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, σε Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton.

Βραβείο στα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana για την αντιμετώπιση της φτώχειας

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της Ημερίδας "Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού & του εθελοντισμού - Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης" ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων, απένειμε στα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana, τιμητική πλακέτα για την προσφορά και την υποστήριξη στο έργο του Ομίλου, για το Δίκτυο Αντιμετώπισης της Φτώχειας.

Η Μαρία Σιδέρη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού των Φαρμακευτικών Εργαστηρίων Cana, η οποία παρέλαβε την τιμητική πλακέτα δήλωσε: "Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί για τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana έναν πολύ σημαντικό άξονα δράσης. Σας ευχαριστούμε πολύ που τιμάτε την προσπάθεια μας, μας δίνετε ώθηση να συνεχίσουμε".

Σχετικά με την Cana Pharmaceutical Laboratories:

Τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana είναι μια ελληνική εταιρεία που από την ίδρυση της το 1928, με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, παρασκευάζει και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υγείας στην ελληνική αγορά, αποτελώντας τον έμπιστο συνεργάτη μεγάλων πολυεθνικών, φαρμακευτικών εταιριών.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους τομείς του φαρμάκου, του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, των προϊόντων φροντίδας υγείας, της ειδικής και κλινικής διατροφής και της βρεφικής φροντίδας. Η εργοστασιακή μονάδα και τα φαρμακευτικά εργαστήρια της Cana διαθέτουν γραμμές παραγωγής που λειτουργούν με αυστηρές προδιαγραφές και παράγουν προϊόντα ιδιαίτερων απαιτήσεων.

Διαβάστε ακόμη:

Καινοτόμο σύστημα κατάλυσης καρκινικών όγκων από την Cana