ΦΑΡΜΑΚO

Active greece Awards 2015: Ένα ακόμη βραβείο εξωστρέφειας στην ΕΛΠΕΝ

Με το Βραβείο Εξωστρέφειας τιμήθηκε η ELPEN, για την επιχειρηματική αριστεία, τον εξαγωγικό της προσανατολισμό και την ανάπτυξη ισχυρών σχέσεων σε όλον τον κόσμο, στο πλαίσιο της εκδήλωσης Active Greece Awards 2015, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 12 Μαρτίου, στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς.

Active greece Awards 2015: Ένα ακόμη βραβείο εξωστρέφειας στην ΕΛΠΕΝ

Η εκδήλωση αποτελεί μία από τις σημαντικότερες βραβεύσεις των ελληνικών επιχειρήσεων, καθώς τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εξωτερικών, Ανάπτυξης, Αγροτικής Ανάπτυξης, Τουρισμού αλλά και σημαντικών φορέων που προάγουν την ελληνική επιχειρηματικότητα όπως τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγών, τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς, τον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων.

Η ELPEN στα 50 χρόνια λειτουργίας της και επένδυσης στην Έρευνα & Ανάπτυξη, με το βραβείο Εξωστρέφειας επιβεβαιώνει την ποιότητα των προϊόντων της και την ανταγωνιστικότητά της τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Παράλληλα, η ELPEN συμβάλλει στη διεθνή ανάπτυξη και αναγνώριση του ελληνικού φαρμάκου και κυρίως συμβάλλει στην στήριξη της ελληνικής οικονομίας, σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για τις ελληνικές επιχειρήσεις και τις επενδύσεις.

Η εκδήλωση Active Greece Awards 2015 διοργανώνεται από τον εκδοτικό οργανισμό Active Business Publishing με την τεχνική υποστήριξη της Stat Bank.

Διαβάστε ακόμη:

Ένα διαφορετικό ταξίδι στην Ακριτική Ελλάδα από την ΕΛΠΕΝ

Η Elpen σταθερό στήριγμα των φαρμακοποιών - χορηγός της 6ης έκθεσης «Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνία υγείας»

Σεμινάριο Επεμβατικής Γαστρεντερολογίας από την ΕΛΠΕΝΣεμινάριο Επεμβατικής Γαστρεντερολογίας από την ΕΛΠΕΝ

1.239 διαδικτυακοί επισκέπτες στο 5ο Συνέδριο Υπερήχων στην Μαιευτική, με πρωτοβουλία της ΕΛΠΕΝ

Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας στην ΕΛΠΕΝ για την αντοχή της στην κρίση

Στην ΕΛΠΕΝ το βραβείο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης του ΕΒΕΑ

Κων. Ιωαννίδης: το μεγαλύτερο βραβείο της ΕΛΠΕΝ είναι ότι δεν βρέθηκε κανένας εργαζόμενος στο δρόμο