ΦΑΡΜΑΚO

Doctor's Formula: Συμπληρώματα διατροφής για την καθημερινότητα μέχρι την αντιγήρανση

Με στόχο να διαθέσει στην ελληνική αγορά μία σειρά από αποτελεσματικά, ποιοτικά προϊόντα, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ανταγωνιστικές τιμές, δημιουργήθηκε η εταιρεία IN TOUCH HEALTH, μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία. Η εταιρεία ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2008 από τον Νικόλαο Α. Φικιώρη, Οικονομολόγο, με κύρια και βασική δραστηριότητά της την εμπορία συμπληρωμάτων διατροφής.

Doctor's Formula: Συμπληρώματα διατροφής για την καθημερινότητα μέχρι την αντιγήρανση

Oι άνθρωποί μας, σύμφωνα με τον κ. Φικιώρη, πιστοί και αφοσιωμένοι στο όραμα και τις αξίες της εταιρείας, αποτελούν τη βάση της προσπάθειας για την επιτυχία και την ανάπτυξή μας. Με υπευθυνότητα, ακεραιότητα και ομαδικότητα εργάζονται συλλογικά, έτσι ώστε να συμβάλουν στην προώθηση των προϊόντων της εταιρείας και την καταξίωσή της στην ελληνική αγορά.

Life Extension

Η εταιρεία εισάγει και εμπορεύεται από το 2008 την επιτυχημένη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής Life Extension, η οποία ιδρύθηκε το 1980 στην Αμερική, ενώ πολλά από τα ιδρυτικά της στελέχη ασχολούνταν με την έρευνα σχετικά με την αντιγήρανση από το 1960.
Τα πρότυπα των συστατικών της εταιρείας Life Extension πληρούν τις πιο αυστηρές προϋποθέσεις της φαρμακοποιΐας των ΗΠΑ, αλλά και του υπόλοιπου κόσμου, ενώ ελέγχονται διαρκώς με υψηλές τεχνικές φασματοσκοπίας για την καθαρότητα, την περιεκτικότητα και τη σταθερότητά τους.

Οι συνθέσεις των προϊόντων της προέρχονται μέσα από χιλιάδες επιστημονικές εργασίες που δημοσιεύονται πολύ συχνά στα περισσότερα έγκριτα επιστημονικά περιοδικά του κόσμου. Τα σκευάσματα της Life Extension έχουν βραβευθεί πολλές φορές από το consumer lab, το οποίο ελέγχει την ποιότητα, την τιμή, τη σχέση τιμής-ποιότητας, καθώς και την επαναληψιμότητα αγοράς από τους πελάτες.

Doctor's Formulas

Η εταιρεία το 2013, μετά από πολυετή έρευνα και συνεργασία γιατρών και φαρμακοποιών, δημιούργησε μια σειρά από φυσικές συνταγές, τα προϊόντα Doctor's Formulas. Οι συνταγές αυτές βοηθούν αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων υγείας, εξειδικεύοντας στο κάθε πρόβλημα ξεχωριστά.

Το μυστικό της εταιρείας Doctor's Formulas κρύβεται στην λέξη φόρμουλα, ή αλλιώς συνταγή. Το κάθε προϊόν Doctor's Formulas δεν αποτελείται από ένα συστατικό, αλλά από μία φόρμουλα δραστικών συστατικών, με συγκεκριμένες δοσολογίες φυσικών ουσιών, που με την πάροδο των ετών έχει αποδειχθεί ότι βοηθούν στη βελτίωση συγκεκριμένων προβλημάτων υγείας. Ο σωστός συνδυασμός στη σωστή δοσολογία είναι που βοηθά να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Όλες οι φόρμουλες προασπίζουν την υγεία μας, τονίζει ο κ. Φικιώρης, χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά, καθώς οι πρώτες ύλες προέρχονται κυρίως από τη φύση, άρα δεν επιφέρουν παρενέργειες, ενώ η παρασκευή τους γίνεται σε εργοστάσιο στην Ιταλία.
Τα προϊόντα της Doctor's Formulas, με την εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών τους, αποτελούν ταυτόχρονα και μία οικονομική λύση για τον καταναλωτή: στην τιμή που θα αγόραζε ένα άλλο συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει μία μόνο δραστική ουσία, μπορεί να αγοράσει το προϊόν της Doctor's Formulas, που με το σωστό συνδυασμό πολλών δραστικών συστατικών θα του δώσει την καλύτερη δυνατή ενίσχυση στη φροντίδα του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Έτσι, το όφελος είναι διπλό: και βέλτιστη αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας και προσιτή τιμή.

Τον τελευταίο χρόνο, κυκλοφόρησε στην αγορά μία νέα πρωτοποριακή φόρμουλα, η Vitamin C Fast Action, με πιπερίνη, με την οποία επιτυγχάνονται υψηλές συγκεντρώσεις Βιταμίνης C στο αίμα σε μόλις 30 λεπτά. Ενώ αναμένονται να κυκλοφορήσουν μέσα στο επόμενο 1ο τετράμηνο ειδικές φόρμουλες για τη γλυκοζυλίωση, την εμμηνόπαυση, την ενίσχυση μνήμης και την ωχρά κιλίδα.