ΦΑΡΜΑΚO

Η ΕΛΠΕΝ εξοπλίζει το Ιατρείο της ακριτικής Αστυπάλαιας

Η ΕΛΠΕΝ εξοπλίζει το Ιατρείο της ακριτικής Αστυπάλαιας

Συνεχίζοντας τη συνεργασία της με την Ομάδα Αιγαίου, η ELPEN, για 15η χρονιά βρέθηκε και φέτος κοντά στην ακριτική Ελλάδα: στον φετινό 21ο (!) Διάπλου της Ομάδας Αιγαίου (από 7-18 Μαΐου 2015), όπου η πρωτοπόρος Ελληνική Φαρμακευτική Βιομηχανία, προσέφερε τον εξοπλισμό του αγροτικού ιατρείου στην Αστυπάλαια με ιατρικά μηχανήματα και αναλώσιμα.

Το ιατρείο εξοπλίστηκε με απινιδωτή με μόνιτορ παρακολούθησης, αντιδραστήρια για γενικές και βιοχημικές εξετάσεις αίματος, πιεσόμετρα με οξύμετρα και νεφελοποιητές, σετ διασωλήνωσης και όλα τα απαραίτητα αναλώσιμα, που θα βελτιώσουν τη ζωή των κατοίκων του νησιού. Τα εγκαίνια του αγροτικού ιατρείου πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2015, στα οποία παρέστη ο κ. Θεόδωρος Τρύφων, αντιπρόεδρος της ELPEN, ο οποίος μοιράστηκε με τους ακρίτες της Αστυπάλαιας την ευτυχία τους και το ισότιμο δικαίωμα των κατοίκων των ακριτικών νησιών στην υγεία και στην ελπίδα: αυτό, όχι μόνο το πρεσβεύει η ELPEN, αλλά το κάνει και πράξη!

Τα τελευταία χρόνια η ELPEN αφήνει διακριτικά το ίχνος της με έργα δημιουργικής πνοής αλλά και ουσίας για την ακριτική Ελλάδα, με τη δημιουργία της παιδικής χαράς στην Ανάφη, τη χρηματόδοτηση εργασιών για την εγκατάσταση φίλτρου αντιστρόφης ώσμωσης νερού στη Θύμαινα, υδροδότησης της Κεραμειδούς και την προσφορά εκπαιδευτικού, παιδαγωγικού και ψυχαγωγικού υλικού για τα σχολεία των μικρών και ακριτικών νησιών του Αιγαίου.

Η Ομάδα Αιγαίου, είναι πολύ περισσότερο από μια παρέα θαρραλέων συνταξιδευτών που, με φουσκωτά σκάφη, περιπλέουν - από τον Απρίλιο του 1995 - το μήκος της Ελληνικής ακτογραμμής και βοηθούν με κάθε δυνατό τρόπο τους κατοίκους των ακριτικών νησιών. Η ELPEN, είναι πολύ περισσότερο από μια καινοτόμος βιομηχανία που με την δραστηριότητά της δίνει ελπίδα στους σύγχρονους Έλληνες.

ELPEN ΟΜΑΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ 2

ELPEN ΟΜΑΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ 3

Διαβάστε ακόμη:

Η ΕΛΠΕΝ γιορτάζει τα 50 χρόνια της, ταξιδεύοντας στην ελάχιστη κλίμακα

Active greece Awards 2015: Ένα ακόμη βραβείο εξωστρέφειας στην ΕΛΠΕΝ

Η Elpen σταθερό στήριγμα των φαρμακοποιών - χορηγός της 6ης έκθεσης «Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνία υγείας»

Σεμινάριο Επεμβατικής Γαστρεντερολογίας από την ΕΛΠΕΝΣεμινάριο Επεμβατικής Γαστρεντερολογίας από την ΕΛΠΕΝ

1.239 διαδικτυακοί επισκέπτες στο 5ο Συνέδριο Υπερήχων στην Μαιευτική, με πρωτοβουλία της ΕΛΠΕΝ

 Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας στην ΕΛΠΕΝ για την αντοχή της στην κρίση

Στην ΕΛΠΕΝ το βραβείο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης του ΕΒΕΑ

Κων. Ιωαννίδης: το μεγαλύτερο βραβείο της ΕΛΠΕΝ είναι ότι δεν βρέθηκε κανένας εργαζόμενος στο δρόμο

BEST OF NETWORK

Ρωτήστε τον γιατρό

PlusQueen