ΦΑΡΜΑΚO

Πρόεδρος του PhRMA Innovation Forum επανεξελέγη ο κ. Jim Sage, επικεφαλής της Pfizer Hellas

Τον κ. Jim Sage, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer Hellas, εξέλεξε εκ νέου το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του PhRMA Innovation Forum, το οποίο προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης των μελών του.

Πρόεδρος του PhRMA Innovation Forum επανεξελέγη ο κ. Jim Sage, επικεφαλής της Pfizer Hellas

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους:

- κ. Jim Sage, Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer Hellas
- κ. Πασχάλη Αποστολίδη, Γενικό Διευθυντή AbbVie Pharmaceuticals
- κ. Σπύρο Φιλιώτη, Γενικό Διευθυντή Pharmaserve-Lilly
- κυρία Έλενα Χουλιάρα, Πρόεδρο & Διευθύνουσα Σύμβουλο Astra Zeneca
- κ. Κωνσταντίνο Κοφινάς, Γενικό Διευθυντή Merck
- κ. Arvela Matti, Γενικό Διευθυντή Amgen Hellas Pharmaceuticals
- κ. Χρήστο Δάκα, Γενικό Διευθυντή Shire Hellas

Το PhRMA Innovation Forum, αντιπροσωπεύει τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες έρευνας και βιοτεχνολογίας, οι οποίες επικεντρώνονται στην ανακάλυψη, την ανάπτυξη και την κυκλοφορία καινοτόμων φαρμάκων που σώζουν ζωές. Τα μέλη του οδηγούν την έρευνα σε αναζήτηση νέων θεραπειών για ανεκπλήρωτες ιατρικές ανάγκες, βοηθώντας τους ασθενείς να ζουν περισσότερο και να είναι πιο παραγωγικοί.

O κ. Jim Sage, δήλωσε σχετικά με την εκλογή του:

«Αισθάνονται ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την επανεκλογή μου στη θέση του πρόεδρου του PhRMA Innovation Forum, καθώς μου δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσω να ηγούμαι των προσπαθειών για την προάσπιση της αξίας της καινοτομίας και του θετικού αντίκτυπου, που μπορεί να έχει στους ασθενείς στην Ελλάδα, στο σύστημα υγείας και στην εθνική οικονομία. Για την επίτευξη του στόχου αυτού, πιστεύουμε και προωθούμε τη συνεργασία με όλους τους εταίρους, προκειμένου από κοινού να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη ενός δίκαιου και βιώσιμου συστήματος υγειονομικής περίθαλψης με επίκεντρο τους Έλληνες ασθενείς και κινητήριο μοχλό την φαρμακευτική καινοτομία».

Ο Jim Sage ανέλαβε τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Pfizer Hellas, στην Ελλάδα, το Φεβρουάριο του 2015. Έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στο φαρμακευτικό κλάδο και κατέχει καίριες θέσεις σε Ευρώπη και Αμερική πάνω από 12 χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ