ΟΜΟΡΦΙΑ

Πως πρέπει να βγάζουμε τα φρύδια

Πως πρέπει να βγάζουμε τα φρύδια
Μια μικρή αλλαγή στα φρύδια, μπορεί να φωτίσει το πρόσωπό μας. Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι τα φρύδια αφαιρούνται με το τσιμπιδάκι, προς την ίδια

Μια μικρή αλλαγή στα φρύδια, μπορεί να φωτίσει το πρόσωπό μας. Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι τα φρύδια αφαιρούνται με το τσιμπιδάκι, προς την ίδια κατεύθυνση προς την οποία μεγαλώνουν. Το τσιμπιδάκι θα πρέπει να το κρατάμε όσο το δυνατόν πιο παράλληλα με το φρυδι.

Το καθοδικό φρύδι,  δημιουργεί διάφορες ασυμμετρίες στο πρόσωπο, όπως φαρδαίνει τις γωνίες της κάτω γνάθου, βαραίνει τα πλαϊνά του προσώπου και δείχνει πιο γηρασμένα τα βλέφαρα. Σε αυτή τη περίπτωση μπορούμε να υψώσουμε λίγο τη γωνία του φρυδιού και ταυτόχρονα να χαμηλώσουμε την αρχή του φρυδιού.

Επίσης, θα πρέπει τα φρύδια να είναι πάντα κατά 1 ή 2 τόνους πιο ανοιχτά από τα μαλλιά. Εκτός και αν τα μαλλιά είναι πλατινέ οπότε τα φρύδια θα πρέπει να είναι καστανόξανθα. Όταν χρησιμοποιούμε μολύβι για τη διόρθωση των φρυδιών, το χρώμα του θα πρέπει να είναι λίγο πιο ανοιχτό από το φυσικό χρώμα των φρυδιών.


 

BEST OF NETWORK