ΟΜΟΡΦΙΑ

Πως πρέπει να βγάζουμε τα φρύδια

Μια μικρή αλλαγή στα φρύδια, μπορεί να φωτίσει το πρόσωπόμας. Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι τα φρύδια αφαιρούνται με το τσιμπιδάκι, προςτην ίδια
Πως πρέπει να βγάζουμε τα φρύδια

Μια μικρή αλλαγή στα φρύδια, μπορεί να φωτίσει το πρόσωπόμας. Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι τα φρύδια αφαιρούνται με το τσιμπιδάκι, προςτην ίδια κατεύθυνση προς την οποία μεγαλώνουν. Το τσιμπιδάκι θα πρέπει να τοκρατάμε όσο το δυνατόν πιο παράλληλα με το φρυδι.

Το καθοδικό φρύδι, δημιουργεί διάφορες ασυμμετρίες στο πρόσωπο, όπως φαρδαίνει τις γωνίεςτης κάτω γνάθου, βαραίνει τα πλαϊνά του προσώπου και δείχνει πιο γηρασμένα ταβλέφαρα. Σε αυτή τη περίπτωση μπορούμε να υψώσουμε λίγο τη γωνία του φρυδιού καιταυτόχρονα να χαμηλώσουμε την αρχή του φρυδιού.

Επίσης, θα πρέπει τα φρύδια να είναι πάντα κατά 1 ή 2 τόνουςπιο ανοιχτά από τα μαλλιά. Εκτός και αν τα μαλλιά είναι πλατινέ οπότε τα φρύδιαθα πρέπει να είναι καστανόξανθα. Όταν χρησιμοποιούμε μολύβι για τη διόρθωση τωνφρυδιών, το χρώμα του θα πρέπει να είναι λίγο πιο ανοιχτό από το φυσικό χρώματων φρυδιών.