Η ομορφιά σε τριτημόρια

Η Dr.Age, το νέο skincare brand, που ακολουθεί τη φιλοσοφία αυτή και εφαρμόζει τους κανόνες της πλαστικής χειρουργικής, εστιάζει στις λεπτομέρειες και μας προτείνει εξατομικευμένες λύσεις στο χώρο των cosmeceuticals, στοχεύοντας στις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε περιοχής του προσώπου, με ελάχιστη παρέμβαση αλλά μέγιστο αποτέλεσμα.

science

Η Dr.Age, που έκανε πριν λίγο καιρό πρεμιέρα στην ελληνική αγορά, υιοθετεί τον τρόπο με τον οποίο οι πλαστικοί χειρουργοί αξιολογούν και αναλύουν το πρόσωπό μας και εισάγει μια νέα αντίληψη στην περιποίηση, με αφετηρία την αρχή πως κάθε περιοχή του προσώπου έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και ανάγκες που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με μοναδικό τρόπο και όχι με καλλυντικά που «κάνουν για όλα».

metaxotos



Ο Δρ. Νίκος Μεταξωτός, MD, PhD, Πλαστικός Χειρουργός, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και ιδρυτής της SYMMETRIA επισημαίνει: «Οι πλαστικοί χειρουργοί χωρίζουμε το πρόσωπο σε τριτημόρια, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε πιο στοχευμένα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε ασθενής στις διαφορετικές περιοχές του προσώπου. Κάθε περιοχή έχει μοναδικά χαρακτηριστικά και ανάγκες που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με τον ίδιο τρόπο».

444444444444

Η διεθνής εκστρατεία της Dr. Age στα billboards της Times Square στη Νέα Υόρκη, με αφορμή το Νοέμβριο, ως μήνα υγείας του δέρματος.

Για να επιτύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, εστιάζει σε κάθε λεπτομέρεια ξεχωριστά με την ακρίβεια ενός πλαστικού χειρουργού και προτείνει εξατομικευμένες λύσεις, ακολουθώντας το “rule of thirds”, τον κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας «κανόνα των τριτημορίων».

Σύμφωνα με αυτόν, το πρόσωπο διαιρείται οριζόντια σε 3 ζώνες:
• Άνω τριτημόριο, από τη γραμμή των μαλλιών έως το άνω βλέφαρο
• Μέσο τριτημόριο, από το κάτω βλέφαρο έως το άνω χείλος
• Κάτω τριτημόριο, από το πάνω χείλος έως τη γραμμή του σαγονιού

sxediagramma

Κάθε τριτημόριο και...τα συστατικά του

Οι συνθέσεις που αναπτύσσει η επίλεκτη ομάδα ειδικών της Dr.Age, απαντούν σε συγκεκριμένα προβλήματα και ανάγκες του δέρματος κάθε τριτημορίου, αλλά και ολόκληρου του προσώπου, αξιοποιώντας συστατικά υπερστοχευμένης δράσης και υψηλής απόδοσης που διορθώνουν σημάδια γήρανσης και ατέλειες. Ας δούμε στην πράξη πώς το κατορθώνουν:

Δυναμικές ρυτίδες: Ένα από τα προβλήματα του άνω τριτημορίου είναι οι οριζόντιες και κάθετες γραμμές και ρυτίδες που σχηματίζονται στο μέτωπο, στο μεσόφρυο και γύρω από τα μάτια, αποτέλεσμα της καταπόνησης της επιδερμίδας από τις διαρκείς συσπάσεις των μυών.

• Η Dr.Age στοχεύει στα ορατά σημάδια των δυναμικών ρυτίδων, καθώς και στις υποκείμενες δομές για μια αισθητή δράση λείανσης και ανόρθωσης στο άνω τριτημόριο του προσώπου, επιλέγοντας δραστικά συστατικά, όπως η σταθεροποιημένη βιταμίνη C ή η διασταυρωμένη γλυκοζαμινογλυκάνη, που ενισχύουν την αντοχή του επιδερμιδικού φραγμού και αποδεδειγμένα, μπορούν να αναστρέψουν τα σημάδια γήρανσης. Θα τα βρούμε στη Dr.Age Microlift Face Cream.

krema



Χαλάρωση: Με το πέρασμα του χρόνου το δέρμα χάνει σταδιακά την σφριγηλότητά του. Η φυσιολογική διαδικασία γήρανσης και η μακρόχρονη έκθεση σε δυσμενείς περιβαλλοντικούς παράγοντες, προκαλεί φθορά και απώλεια των δομικών συστατικών του (κολλαγόνο, ελαστίνη και υποδόριο λίπος), και οι συνέπειες γίνονται ορατές στο μέσο και κάτω τριτημόριο του προσώπου. Τα μάγουλα χάνουν εκ των έσω τον όγκο τους, τα ζυγωματικά «αδειάζουν», οι ρινοπαρειακές πτυχώσεις στα πλαϊνά της μύτης βαθαίνουν, δημιουργείται διπλοσάγονο και το οβάλ του προσώπου αλλοιώνεται.

• Η Dr.Age στοχεύει στα ορατά σημάδια χαλάρωσης στο μέσο και κάτω τριτημόριο του προσώπου και στην απώλεια της ελαστικότητας του περιγράμματος, επιλέγοντας δραστικά συστατικά με αναγνωρισμένες συσφιγκτικές και αναπλαστικές ιδιότητες, όπως πεπτίδια, υαλουρονικό οξύ υψηλού και χαμηλού μοριακού βάρους και φυτικά εκχυλίσματα ενίσχυσης του κολλαγόνου και της ελαστίνης, που τονώνουν την επιδερμίδα, αναπληρώνουν τις απώλειες και προσφέρουν ένα ορατό αποτέλεσμα lifting. Θα τα βρούμε στο Dr.Age 3D Contour Face Serum και στις Dr.Age Microlift Face Ampoules.

krema2

Κηλίδες: Ο χρόνος που περνά, η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο και στην αστική ρύπανση, ακόμη και παλιές βλάβες ακμής, προκαλούν τοπικά δυσχρωμίες και σκούρες κηλίδες, στερώντας τη φωτεινότητα και τον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο από την επιδερμίδα, όχι μόνο σε ένα τριτημόριο αλλά σε όλο το πρόσωπο.

• Η Dr.Age στοχεύει ειδικά στην απάλυνση των κηλίδων και συνολικά στην εξομάλυνση του χρωματικού τόνου και την αποκατάσταση της λάμψης, επιλέγοντας δραστικά συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ, άλφα-αρβουτίνη, βιταμίνες C, Ε και νιασιναμίδη (Β3), που αποδεδειγμένα αντιμετωπίζουν την υπερμελάγχρωση, μειώνοντας την εμφάνιση σκούρων κηλίδων και προστατεύοντας την επιδερμίδα από τη φωτογήρανση, ενώ προσφέρουν ισχυρή ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση. Θα τα βρούμε στο ολοκαίνουριο προϊόν, Dr.Age Skin Perfector Face Cream, σύντομα διαθέσιμο.

krema3

Τα προϊόντα της Dr.Age δεν περιέχουν parabens, δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα, ενώ όλες οι συσκευασίες είναι ανακυκλώσιμες.

not tested



Τα προϊόντα Dr.Age είναι διαθέσιμα στο e-shop: www.doctor-age.com, στη SYMMETRIA, σε επιλεγμένους πλαστικούς χειρουργούς και δερματολόγους.