Ποιά είναι η κορυφαία επιλογή στην περιποίηση προσώπου;

Η σύγχρονη γυναίκα θέλει να είναι ανανεωμένη και με αυτοπεποίθηση σε κάθε ηλικία.

Πραγματοποιώντας θεραπείες αναγέννησης προσώπου, επιθυμεί προβλέψιμα και φυσικά αποτελέσματα με τον ελάχιστο δυνατό χρόνο ανάρρωσης. Χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα φροντίδας προσώπου και συνδυάζοντάς τα με εξελιγμένες, μη επεμβατικές θεραπείες στο ιατρείο χωρίς χρόνο ανάρρωσης, μπορούμε να επιτύχουμε εντυπωσιακά, και ταυτόχρονα, φυσικά αποτελέσματα.

Γιατί θεωρώ τα προϊόντα SkinCeuticals κορυφαία επιλογή;

Διότι είναι επιστημονικώς προηγμένα και αξιόπιστα προϊόντα που πραγματοποιούν αυτό που υπόσχονται και με βγάζουν ασπροπρόσωπη ως Δερματολόγο. Τα δραστικά συστατικά που περιέχουν είναι πρωτοπόρα και έχουν προκύψει μετά από ενδελεχείς επιστημονικές έρευνες, συνεπώς γνωρίζουμε ακριβώς πώς δρουν για να βελτιώσουν την υγεία του δέρματος. Παρέχουν λύσεις σε δύσκολα ή απαιτητικά δέρματα και ενισχύουν το αποτέλεσμα των αισθητικών επεμβάσεων.

bp1

Γιατί η ολοκληρωμένη φροντίδα του δέρματος ξεκινάει από το σπίτι;

Διότι με τα σωστά προϊόντα καθαρισμού, προφύλαξης, ενυδάτωσης, αναγέννησης και προστασίας του δέρματος σε καθημερινή βάση στο σπίτι, μπορούμε να επιτύχουμε εξαιρετική ποιότητα δέρματος. Μειώνουμε τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος, η ρύπανση, και εν γένει ο σύγχρονος τρόπος ζωής στο δέρμα μας, ώστε τελικά να χρειάζονται λιγότερες ιατρικές θεραπείες. Όπως φροντίζουμε καθημερινά τα δόντια μας στο σπίτι, χρειάζεται να φροντίζουμε με κατάλληλα προϊόντα καθημερινά και το δέρμα μας.

bp2

Πώς επιλέγουμε το κατάλληλο προϊόν φροντίδας του δέρματος;

Ανάλογα με την ηλικία και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του δέρματός μας χρειάζεται να χρησιμοποιούμε τα αντίστοιχα προϊόντα. Με τη διαγνωστική απεικόνιση με SkinScope και Antera 3D αξιολογούμε το δέρμα και αναλύουμε τις ανάγκες του. Κατόπιν προτείνουμε τα ιδανικά για το συγκεκριμένο κάθε φορά δέρμα προϊόντα καθαρισμού, αντιοξείδωσης, ενυδάτωσης, αναγέννησης και προστασίας, ώστε το δέρμα να είναι υγιές και φωτεινό!

bp3

Για ποιες δερματολογικές παθήσεις έχουν μελετηθεί τα προϊόντα SkinCeuticals;

Έχουν μελετηθεί και ενδείκνυνται για τα πιο απαιτητικά δέρματα όλων των ηλικιών: για δέρμα με ακμή στην εφηβεία ή την ενήλικη ζωή, για ευαίσθητα δέρματα με δερματίτιδα, ροδόχρου, έντονη ξηρότητα ή λιπαρότητα, για έντονες πανάδες και φωτογηρασμένο ή ώριμο δέρμα. Η φιλοσοφία της SkinCeuticals, όπως και η δική μου ως δερματολόγου, είναι το δέρμα να είναι υγιές και λαμπερό ώστε να μην χρειάζεται τη χρήση make-up!

bp4

Ποια είναι η φιλοσοφία της SkinCeuticals;

Η φροντίδα του δέρματος στηρίζεται σε τρεις βασικούς πυλώνες που εισήγαγε πρώτη η SkinCeuticals στο χώρο των δερμοκαλλυντικών: 1. πρόληψη με αντιοξείδωση, 2. διόρθωση βλαβών με κατάλληλους ορούς ή κρέμες και 3. προστασία με αντηλιακό. Δέρμα χωρίς καθημερινή ισχυρή αντιοξείδωση και αποτελεσματικό αντηλιακό στο σπίτι είναι σαν αρχοντικό χωρίς τζάμια και παντζούρια, οπότε φθείρεται συνεχώς από τη σκόνη, τη βροχή, και την ηλιακή ακτινοβολία. Τί σημαίνει αυτό; Ότι είναι απαραίτητο να θωρακίζουμε το δέρμα μας καθημερινά στο σπίτι, ώστε να προλαμβάνουμε δημιουργία ρυτίδων, πόρων, ερεθισμών και κηλίδων.

bp5

Μπορούμε να συνδυάζουμε ορούς και κρέμες;

Φυσικά! Μάλιστα κάποιες φορές επιβάλλεται, ειδικά όταν υπάρχουν πολλαπλά θέματα προς αντιμετώπιση σε ένα πρόσωπο. Αυτό αποτελεί μια ακόμα πρωτοπορία των προϊόντων SkinCeuticals. Είναι μελετημένα και σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορούν να συνδυάζονται οροί για διαφορετικές καταστάσεις και να εφαρμόζονται ο ένας αμέσως μετά τον άλλο. Οι κρέμες, επειδή είναι πιο παχύρρευστες, δυστυχώς δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλες κρέμες ταυτόχρονα.

bp6

Γιατί συνδυάζουμε τις δερματολογικές θεραπείες με τα προϊόντα SkinCeuticals;

Η φιλοσοφία μιας θεραπείας με SkinCeuticals βασίζεται στην πεποίθηση ότι ένας κατάλληλος συνδυασμός επαγγελματικών θεραπειών με ένα προηγμένο πρόγραμμα περιποίησης στο σπίτι είναι η ιδανική συνταγή για ένα υγιές νεανικό δέρμα. Μακράς διάρκειας αποτελέσματα επιτυγχάνονται μέσα από ένα πρωτόκολλο φροντίδας χτισμένο γύρω από τις κλινικές θεραπείες. Τα προϊόντα SkinCeuticals είναι σχεδιασμένα για χρήση πριν, κατά τη διάρκεια, και μετά από τις θεραπείες που πραγματοποιούνται στο ιατρείο, για τη μεγιστοποίηση του οφέλους του ασθενούς από αυτές, καθώς και για την ενίσχυση των αποτελεσμάτων τους και της διάρκειάς τους.

bp7

Σε ποιους απευθύνονται τα SkinCeuticals;

Σε όσους επιθυμούν ένα υγιές, φωτεινό δέρμα! Άνδρες και γυναίκες, από την εφηβεία ως και τις πιο ώριμες ηλικίες!

bp8

Γιατί όλο και περισσότεροι άνδρες προτιμούν τα SkinCeuticals;

Διότι είναι απλά στην εφαρμογή και με τις σωστές επιλογές έχουν ορατά αποτελέσματα από τις πρώτες εβδομάδες χρήσης. Τα προϊόντα έχουν μελετηθεί και για άνδρες. Μάλιστα η αντιοξείδωση με Phloretin αποτελεί παράλληλα και προϊόν aftershave για τους άνδρες. Οι συσκευασίες έχουν δοσομετρητή, οπότε ακόμα και μη εξοικειωμένοι με καλλυντικά προϊόντα άνδρες γνωρίζουν ακριβώς πόση ποσότητα χρειάζεται να εφαρμόσουν. Με ένα απλό σχήμα προϊόντων στο σπίτι και ενασχόληση διάρκειας 1-2 λεπτών πρωί και βράδυ έχουν την ιδανική φροντίδα για το δέρμα τους!

bp9

Πού μπορεί κάποιος να τα προμηθευτεί;

Σε εξειδικευμένα ιατρεία δερματολόγων και πλαστικών χειρουργών. Στο ιατρείο μας διαθέτουμε SkinCeuticals corner με tester bar για όλα τα προϊόντα SkinCeuticals, ώστε όποιος επιθυμεί να τα δοκιμάσει, να αισθανθεί την υφή τους και να αποφασίσει, με την κατάλληλη ενημέρωση, ποια του ταιριάζουν!

bp10

Δρ. Ιωάννα Πανουτσοπούλου
Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 84 (στάση Μετρό «Μέγαρο Μουσικής»), Αθήνα, 11528
+2169002960

panoutsopoulou