ΟΜΟΡΦΙΑ

Ψηλοτάκουνα: Περιορίστε τον πόνο με 3 βήματα

Οι πόνοι στα πόδια από τα ψηλοτάκουνα, είναι γνωστοί σε όλες τις γυναίκες.  Επειδή όμως «μπρος στα κάλλη, τι είναι ο πόνος;», εφαρμόστε τις 3 δοκιμασμένες τεχνικές για να καρατηθείτε στο ύψος σας χωρίς να αναγκάζεστε να κουτσαίνετε ή να καμπουριάζετε:
Ψηλοτάκουνα: Περιορίστε τον πόνο με 3 βήματα

Οι πόνοι στα πόδια από τα ψηλοτάκουνα, είναι γνωστοί σε όλεςτις γυναίκες. Επειδή όμως «μπρος στακάλλη, τι είναι ο πόνος;», εφαρμόστε τις 3 δοκιμασμένες τεχνικές για νακαρατηθείτε στο ύψος σας χωρίς να αναγκάζεστε να κουτσαίνετε ή νακαμπουριάζετε:


Επιλέξτε παπούτσια με φιάπα


Η υπερυψωμένη σόλα στο μπροστινό μέρος του παπουτσιούονομάζεται φιάπα ή διπλός πάτος. Όσο υψηλότερη είναι η φιάπα στο παπούτσι, τόσοπιο άνετη είναι η αίσθηση στο περπάτημα. Π.χ. αν το τακούνι είναι 12ποντο και ηφιάπα είναι 3 εκατοστά, είναι σαν να φοράτε ένα παπούτσι με τακούνι 9εκατοστών.


Κουνήστε τα δάχτυλα


Όταν επιλέγετε να αγοράσετε παπούτσια ή να τα φορέσετε αργάτο βράδυ, μετά από μία κουραστική μέρα, δοκιμάστε να κουνήσετε τα δάχτυλά σαςόταν τα φοράτε. Αν η κίνηση γίνεται άνετα, τότε θα νιώετε άνετα. Αν όμως, δενμπορείτε να κνάνετε αυτή την κίνηση, να ξέρετε ότι μετά από λίγη ώρα, θααρχίσει η ταλαιπωρία στο περπάτημα. Επιλέξτε λοιπόν, ένα νούμερο μεγαλύτερο καιαν νομίζετε ότι το πόδι σας θα πλέει βάλτε έναν πάτο ή ένα επίθεμα.


Τοποθετήστε επιθέματα σιλικόνης


Προμηθευθείτε διάφανα επιθέματα για τον πάτο του παπουτσιού,τα οποία ανακουφίζουν το πέλμα και με αυτό τον τρόπο δεν θαταλαιπωρούνται τα πόδια.